Kupka za poništenje uroka

Kupka za poništenje urokaOvu čaroliju koristite za riješavanje negativne energije, loših dijela, uroka ili radi pročišćenja od bacanja uroka.

U noći nakon punog mjeseca, prije odlaska na spavanje upalite 13 bijelih svijeća. Napunite kadu vrućom vodom (koliko možete podnjeti), dodajte šalicu morske soli, jednu šaku kadulje, jednu šaku lavande, i jednu šaku kamilice. Pomiješajte vodu, sol i bilje u kadi. Skinite odjeću, kleknite ili sjednite ispred kade i ponavljajte nekoliko puta:

Što je učinjeno, učinjeno je, sada izgubljeno je. Svako djelo loše neka se izbriše. Obuzmi me, posveti, dušu očisti. Ulazim u prostor sveti, duhove slavim. U blaženstvu i miru boravim, i radosna/radostan pročišćenje slavim. Neka bude, neka bude, neka bude. Učnjeno je!

Uđite u kadu i pustite da vam voda očisti tijelo od nečistoća, energija, uroka. Rukama tri puta zagrabite vodu i polijte po čelu i glavi. Zamišljajte da vas voda čisti i blagoslivlja. Ostanite u kadi dok se voda ne ohladi. Ugasite svijeće i pođite na počinak.

Tarot, astrologija, numerologija