Kako se obraniti od uroka?

Evil Eye Remedy SpellsZle vještice i vješci služe se crnom magijom da bi sebi ili nekom drugom učinili dobro, ali tako što će nekom učiniti zlo. Ili jednostavno čine zlo iz čiste pakosti, jer nekoga mrze. Ali koja je obrana od uroka? Prije svega treba znati da je omiljeno doba dana za napade vradžbinom – noć. Ti napadi mogu biti tako žestoki da žrtvu vremenom odvedu u ludilo. Vještice i vješci bacaju čini preko fotografije, konca sa odjeće neke osobe, ili koristeći dlake iz nečije kose. Ali one vještije vještice napadaju ljude na mentalnom nivou, crpeći iz njih energiju dok je u potpunosti ne “isisaju”.
Kao posljedice takvih uroka mogu se dogoditi prometne ili druge nesreće, fantomske bolesti za koje liječnici ne uspijevaju uspostaviti dijagnozu, a mogu dovesti i do ludila ili samoubojstva.

witchNoćni mentalni napadi rade se po više dana uzastopce, jer je dok osoba spava aura najosjetljivija i najlakše je prodrijeti u misli žrtve. Košmarni snovi su prvi znak. Žrtva bježi pred čudovištem, divljom zvijeri, ili je dave zmije. Često se javljaju i bolovi u glavi, drhtavica, kao i nekontrolirano znojenje iako uopće nije vrućina, štoviše, i kad je prohladno. Zle sile vrše takav utjecaj da vremenom osoba gubi kontrolu nad sobom i svojim postupcima. Ona u nervozi i polusvesti počinje raditi pogrešne, nepromišljene i loše stvari, one koje joj nikad ne bi pale na um. Njenim umom u tim trenucima vlada neka viša, moćna sila. I mada se i sama zapita “Zašto sam to uradio” sve češće se dešavaju situacije gubitka samokontrole. To se odražava na mnoge aspekte života. Osim sve slabije koncentracije, zaboravljanja događaja i ljudi, osoba pod djelovanjem magije počinje nekontrolirano troši novac, pada u dugove, a ljubavna veza koja je dotad lijepo funkcionirala zapada u ćorsokak i krizu.

Pred spavanje je obavezno tuširanje, koje treba trajati barem deset minuta. Prilikom tuširanja treba dobro kupkom i spužvom istrljati svaki dio tijela, a posebnu pozornost obratiti na one dijelove koji nisu prekriveni odjećom.
Najviše negativne energije se preko dana uvuče na stopala, pa njih reba dobro oprati. A dok stojite pod tušem zamišljajte da iz vas izbija blještava svjetlost koja klizi niz tijelo i sa sobom odnosi prljavštinu i koja puni pozitivnom energijom čitav organizam. Ovo je način da se zaštiti aura, pa će time noćni napadi na vašu psihu biti izrazito slabiji.

U nekim zemljama svijeta bolesti i životni neuspjeh često se povezuju sa urocima. Smatra se kako su oni posljedica vračanja i negativne energije koja utječe na određenu osobu ili čak cijelu obitelj. Takve osobe najčešće doživljavaju neugodnosti i bivaju odbačene od društva zbog straha od lošeg utjecaja. Vjerovanje kako urok može biti bačen na svakog čovjeka, životinju ili biljku stvara ozbiljne emocionalne i psihološke probleme koji mogu dovesti do poremečaja sa zdravljem, poslom, ljubavi, obitelji itd.

Kako se ne bi našli u takvoj situaciji potrebno je izbjegavati mjesta i radnje koje vas mogu povezati sa negativnom energijom. Najbolja zaštita od uroka je izbjegavanje uzimanja tuđih stvari. Ne možete nikada znati dali je ta stvar pod urokom ili nije. Ako slučajno na ulici naiđete na izgubljeni lančić ili narukvicu nikada ju ne dirajte niti ne stavljajte na sebe. Također se ne preporučuje da svoje osobne predmete, odječu i obuću posuđujete drugima.

p19-schreiber-big-in-japan-a-20150719Izbjegavajte sekte i čudne rituale, ne dozvoljavajte da se na vama radi bilo kakva inicijacija od strane nestručnih i nepoznatih osoba, nikada se ne molite kulturama i vjeri koje su upitne, smanjite gledanje demonskih filmova i čitanje knjiga, ne odlazite na mjesta na kojima se dozivaju duhovi i okupljaju sotonisti. Sve ovo su mogući razlozi da se u vama nakupi negativa energija i da vam kontrolu tijela preuzme urok.

Postoji niz zaštita od uroka kojih se treba pridržavati i nikada nećete imati problema sa sobom i okolinom oko sebe. Biljke poput ljubičice, bijelog luka, čička, zlatne trave, drva kedra , ružmarina, bosiljka, breze i drugih imaju jak utjecaj u zaštiti protiv uroka i negativne energije. Vodite računa da uvijek doma negdje u stanu ili vrtu imate neku od navedenih biljaka. Ovo je prirodna zaštita od uroka i zla.

Za učinkovitu zaštitu od uroka također je potreban blagoslov prostora i osobe kao i izrada talismana. Talisman je predmet koji možete izraditi sami ili ga možete dati na izradu stručnoj osobi. Talisman ima posebnu moć i namjenjen je samo za jednu osobu, on se ne posuđuje niti se ne djeli. Najbolje je da talisman uvijek bude u vašoj blizini, oko vrata ili negdje u džepu.

Tarot, astrologija, numerologija