Štakor ljubav

Štakor ljubavŠtakor i ostali znakovi

Osnovna karakteristika Štakora je živahnost, pa tako i u ljubavi. Ljubav između dva Štakora vrlo je strastvena, no oprez s brakom. Štakori rijetko ostaju dugo skupa.

Štakora fasciniraju zavodljivi Zmaj i razigrani Majmun. U braku će hrabar i snažan Zmaj štititi Štakora od posljedica njegovih malih smicalica, Štakor će mu zahvaliti strašću i obožavanjem.

Brak između Štakora i Majmuna obilježen je slavljem i zabavama, no kako niti jedan od ta dva znaka nema previše sreće s novcem, bilo bi dobro imati neki pričuvni financijski fond.

Psi su mislioci, a Štakor im može dati malo od svog poleta i energije. No Pas brzo postaje ljubomoran i zavidan Štakoru na ležernosti s kojom se ophodi s ljudima.

Romantična Svinja brzo pada na Štakorov šarm, a Štakori vole dobre domaćice, pa se rado vezuju za život s ovim odličnim kuharima i kuharicama.

Bivol posjeduje ogroman unutarnji mir, što se Štakoru sviđa, jer mu pruža sigurnost. No u ovoj vezi strast nije na prvom mjestu.

Da bi brak između Štakora i Tigra mogao uspjeti, obje strane moraju biti vrlo tolerantne. Tigar je idealist, a Štakor više misli na materijalne stvari.

Zec može pružiti Štakoru udoban topli dom, no nije u stanju prozrijeti Štakorove trikove i smicalice.

Koze i Štakori imaju puno toga zajedničkog, možda čak i previše. K tome se koze vole prilagođavati, pa su uvijek trunčicu tajnovitije i tvrdoglavije od Štakora, kojemu su to važne karakterne osobine.

No više od flerta ili kratke afere rijetko se događa između Konja i Štakora. Konj previše voli svoju slobodu, a Štakor previše prezire njegovu umišljenost.

Nerijetko Štakori padaju na Zmije, no na kraju ostaju samo dobri prijatelji. Oboje su previše tajanstveni i previše sumnjičavi.

Pijetao i Štakor vole zanimljive razgovore i duhovne teme. No u braku bi Štakor morao naučiti kako se nositi s Pijetlovim moralnim podukama.

Kako osvojiti štakora?

Štakor-žena

Nemojte misliti da ste Vi taj koji će nju primijetiti i šarmirati. Ona je ta koja će primijetiti i odabrati Vas. Za upoznavanje “upotrijebite” treću osobu. No od tog trenutka važan je samostalan rad. Sitni komplimenti, pošalice, zabava. Nakon prvog spoja obavezno pošaljite cvijeće, pozovite je na novi spoj i budite uvijek dostupni kada Vas treba. Na vrijeme joj se prilagodite. Nemojte je zaskočiti u prvoj povoljnoj prilici. Budite nježni, jer njoj to silno treba.

Jednom, kada padne na Vaš šarm i preda Vam se, udovoljavajte joj na sve moguće načine. Ponudite joj udoban dom, intimne razgovore, povremene izlaske, male poklončiće i nikada ne zaboravite ljubav. Putena, kakva jest, žena Štakor žudi za strašću koja će potrajati vječno. Ona puno traži, ali puno i daje.

Upamtite: ona želi osvojiti Vas, a ne obratno. Zato budite suzdržani. Divlja strast dolazi tek na kraju. Ako se postavite mudro, veza će potrajati doživotno, jer ono što ona želi je živjeti s i za “svog” muškarca.

Štakor-muškarac

Muškog Štakora bez problema ćete naći na vodećim pozicijama. On je apsolutno osjećajna osoba i unatoč svojoj društvenoj ležernosti ima ogromnu potrebu za nježnošću. To je mamac koji ćete koristiti da bi ga uhvatili. Upoznat ćete ga na kulturnim događanjima, priredbama, izložbama. Vaša diskretna elegancija i fascinirajuća ženstvenost odmah će mu zapeti za oko.

Postavite mu kratko pitanje o nekom iložku, dajte oštroumnu primjedbu, nasmiješite se i nevino zatrepćite očima. Ne morate se u svemu slagati s njegovim stavovima, ali nemojte mu niti kontrirati. Kad primijetite da je “zagrizao” nemojte ga prepasti. Vaš nastup i trud oko njega mora uvijek biti suptilan. On voli dobro jelo i piće, udoban dom, literaturu, likovnu umjetnost, glazbu, sve ono što zadovoljava njegov istančan smisao za estetiku.

Ako volite predigru, kao što je on voli, dajte mašti na volju. Nemojte ga odmah zaskočiti, udovoljavajte u nježno i blago. S vremenom više nećete morati preuzimati inicijativu, jer će njegova strastvenost uzeti maha odvesti Vas u sedmo nebo.

Tarot, astrologija, numerologija