Sunčev broj

Sunčev brojKao što postoji Vaš astrološki znak Sunca, tako postoji i Vaš numerološki sunčev broj. Vaš sunčev broj je jednoznamenkasti broj izveden iz vašeg mjeseca i datuma rođenja.

Majstor numerologije, Hans Decoz, predstavio je Sunčev broj u sklopu svog cjeloživotnog istraživanja i posvećenosti umjetnosti i majstorstvu numerologije. S više od 40+ godina iskustva, Hans je osjetio da treba predstaviti još širu pristupnu točku svojim učenjima. Kombinacija mjeseca i datuma rođenja, koriste se u mnogim numerološkim izračunima, i zahvaljujući radu Hans Decoza, sada ovaj osnovni broj ima svoj naziv – Sunčev broj.

Sunčev broj je lako izračunati. On se nikada ne mijenja. Jednostavno dodajte vaš mjesec i dan rođenja, i smanjite na jednu znamenku (takođe se smanjuju i Master brojevi – 11 i 22).

Na primjer, ako ste rođeni 15. svibnja, potrebno je dodati 5 (svibanj) i 15 (datum), dobivamo 20, što smanjujemo na 2 (2 + 0). Ako ste rođeni 23. studenog, dodati 11 (za studeni) i 23, što daje 34. Smanjiti 34 dodavanjem 3 i 4 i dobit ćete sunčev broj 7.

Tarot, astrologija, numerologija