Brojevi u snovima

meaning-2Brojevi u snovima  imaju ista značenja  i objašnjenja koja se daju kroz numerologiju. Ali, ovisno o tome tko ih sanja, njihove interpretacije mogu biti vrlo osobne, bilo da su u pitanju financije ili važni datumi. Ne postoji univerzalno tumačenje brojeva  koje bi imalo isto značenje  za san svake osobe, nego onaj koji ih sanja treba najprije otkriti koji brojevi  su mu važni u privatnom životu i ako je moguće da se upusti u malo dublju analizu samog broja. Numerologija u ovom slučaju daje opće informacije za analizu brojeva u snovima  koje za nju kao ezoterijsku znanost imaju važnost, a koji se tumače u skladu s osobnim životima i posebnostima koji svaki čovjek nosi u sebi.

Broj 1

Govori o radu na sebi koji će osobi donijeti osobno zadovoljstvo. Ujedno znači i potrebu za individualnim razvojem i kreativnošću. Smatra se muškim brojem  i simbol je muškog principa. Ako ste sanjali o broju gdje se pojavljuje 1, onda morate jako paziti jer broj 1 upozorava na prijevaru i krađu. Označava da u narednom tjednu, ako ne pazite, možete izgubiti puno novaca, zbog toga što će Vam ih ukrasti ili ćete potpisati nepovoljan ugovor.

Broj 2

dreamstimePredznak je oslobođenja od dugog i teškog suočavanja s određenim problemom. Simbol je žene i dualizma, a ukazuje na psihički razvoj. Ako Vam se u snu poljavjuje broj 2, onda možete računati na neko putovanje u skorije vrijeme. To će biti vjerojatno neko radosno putovanje i donijeti će Vam materijalno poboljšanje.

Broj 3

Ovaj broj  predstavlja neku obvezu ili prepuštanje, a sanjaju ga obično oni koji se nisu dovoljno predali i prepustili nekoj radnji ili osobi. Broj 3 uglavnom označava ljubavni trokut. Ako sanjate taj broj, hodajte otvorenih očiju jer vrlo lako je moguće da Vas partner vara. Ako ste Vi nečiji tajni ljubavnik, onda u tom slučaju broj 3 označava da ne računate i ne nadate se da će se situacija promijeniti jer Vašem ljubavniku savršeno odgovara takva situacija i ne želi ju mijenjati.

Broj 4

Ukazuje na ograničenje životnog puta kroz akcije i misli. Može biti simbolički predstavljen kroz prostoriju sa četiri zida koja također znači ograničavanje. Broj 4 označava slab priljev novca. Onaj novac koji Vam dolazi kroz redovnu zaradu, biti će manji nego inače, a razliku možete dobiti samo uz tešku muku.

Broj 5

317Ovaj muški broj  se odnosi na pet ljudskih osjetila, na seksualnost i senzualnost. Kroz snove  može da biti predznak velikih avantura. Broj 5 označava kupovinu – prodaju imovine, stana ili preseljenje. Ako vidite istodobno više petica u snu, primjerice 55, onda se Vi nećete seliti, nego će se neko doseliti k Vama.

Broj 6

Smatra se ženskim brojem  i znači vjeru u ljubav, praštanje i suosjećanje. Broj 6 označava sretan obrat, dobit ćete dobru vijest i netko će financijski podržavati Vaš neki stari plan. Ovaj broj označava i dalje školovanje, pohađanje nekog tečaja koji će Vam u buduće donijeti veći novčani priljev.

Broj 7

Kao sveti broj  kršćanstva i judaizma, znak je duhovnog prosvjetljenja i spiritualnosti. Onaj koji vidi broj sedam usnu  čvrsto drži sudbinu u svojim rukama.

Broj 8

NumberMeaningsInDreamsSimbol je idealne ravnoteže,  jer u vodoravnom položaju odgovara znaku beskonačnosti. U snovima  znaci rješenje problema. Broj 8 je broj novca. Ako ste sanjali broj 8, onda očekujte neki iznenadni novčani priljev u roku od 8 dana.

Broj 9

Smatra se da je ovaj broj  vrlo rijedak u snovima . Onaj koji sanja ovaj broj  znači da ima natprosječne sposobnosti u vidu izražene intuicije ili jakih vizija. Kao takvi, slijede duhovni put i svjesni su važnih životnih lekcija. Broj 9 obraća pažnju na nesreću. Kada sanjate taj broj, morate biti izuzetno oprezni u prometu jer Vam se može dogoditi nesreća na putu ili čak i na poslu.

Broj 11

Slično broju  devet, predstavlja viziju, prosvjetljenje i kapacitet za postignućem. Simbol je kreativne vizije koja će doživjeti ispunjenje.

Broj 22

Označava mentalnu snagu i znanje. Ujedno predstavlja praktičnost i orijentiranost na postizanje ciljeva.

Tarot, astrologija, numerologija