Broj životnog puta 9

Broj životnog puta 9Osobe koje imaju broj životnog puta 9 su osobe koje vole ljude, humanitarci, društveno osvješteni i duboko su zabrinuti za stanje u svijetu. Tipična obilježja su im tolerancija, globalni interesi, darežljivost i idealizam. Imaju tendenciju biti jako osjetljivi jer gledaju na svijet s puno osjećaja i samilosti/suosjećanja. Svrha ovog životnog puta je filozofske prirode.

Privlače ih utopijske ideje i obično provedu život pokušavajući ostvariti neki aspekt svog utopijskog sna, žrtvujući novac, vrijeme i energiju za bolji svijet. U davanju nalaze puno zadovoljstva. Imaju širok pogled na život i privlače ljude iz svih sfera života. Osobe ovog životnog puta rijetko imaju ili prihvaćaju predrasude prema ljudima. Umjesto toga, oni ocjenjuju ljude na temelju onoga što mogu učiniti za veću svrhu.

Često su razočarani realnošću života: nedostacima drugih, ili njihovim vlastitim. Nekako ne žele prihvatiti nesavršenosti svijeta, što je osjećaj koji ih tjera da ga stalno pokušavaju poboljšati. No, umjesto da se zadovoljni sa svojim naporima, i naporima drugih, one neumoljivo pritišću, težeći za većim postignućima. Često su nezadovoljne rezultatima. Ukratko, nedostaje im perspektiva koja bi im omogućila da uživaju u životu u potpunosti, i prihvate svoje prirodne granice. Imaju kontrolirani entuzijazam i sposobnost da završe ono što su počeli. Maštoviti su i kreativni.

Ključ njihove osobnosti je potreba za žrtvovanjem. Moraju naučiti pustiti materijalne stvari i odnose, u suprotnom bi mogli naučiti da prečvrsto držanje za njih uzrokuje bol. Novac im dolazi na tajanstvene ili neočekivane načine: nasljeđivanju, dobronamjernost nekoga tko je bio inspiriran njihovim radom, ili sretnim ulaganjima. Isto tako, ako treče za novcem za vlastitu korist, nakon što odustanu od svojih većih snova, vjerojatno će se naći praznih ruku. Osobe ovog životnog puta su predodređene za davanje, dijeljenje i žrtvovanje za veći cilj, u idealnom slučaju, ne očekujući ništa zauzvrat. Što je zanimljivo, kada ova osoba ne očekuje ništs zauzvrat, ona će uvijek imati dovoljno za sebe i svoju obitelj.

Oni su romantičari, ali njihova ljubav je više neosobna. imaju tendenciju usredotočiti se na svoje snove. Kada nisu u skladu sa svojim pravom prirodom, mogu biti neraspoloženi, ravnodušani i povučeni. Mogu postati plašljivi, nesigurni i nezahvalni, okrivljavajući druge ili svijet za svoje probleme. Imaju dar za ispitivanje svog života objektivno, s određene udaljenosti. Trebali bi biti iskreni prema sebi i otvoreno se suočavati sa svojim nedostacima, kao i svojim prednostima, kako bi razvili ravnotežu. Tako su u stanju voljeti i bolje razumijeti sebe i sve od života.

Osobe ovog životnog puta su predodređene da budu dobročinitelji čovječanstva, da daju drugima, i u idealnom slučaju, ne očekuju ništa za uzvrat. Ono što je zanimljivo je da ako osoba životnog puta 9 doista može uspjeti ne očekivati ništa zauzvrat, ona će uvijek imati dovoljno za sebe i svoju obitelj. Trebaju paziti da ne budu sebične.

One se često mogu naći razočaranima i iznevjerenima od strane drugih, koji mogu krivo upotrijebiti ili zlouporabiti njihovu darežljivost. I oni su ljudi, i ne mogu uvijek izbjeći žaljenje, razočaranja ili napade od nerazumne štedljivosti. Devet je tri na kvadrat i ovaj broj se često daje ljudima kreativne sposobnosti, pogotovo kada je u pitanju izražavanje svojih misli riječima.

Poznati predstavnici:

Georg Friedrich Händel (23. 2.1685), William Herschel (15. 11. 1738), Carlos Castaneda (25. 12. 1925) i Nikola Kopernik (19.2.1473).

Tarot, astrologija, numerologija