Broj životnog puta 22

Broj životnog puta 22Broj životnog puta 22 je najjači od svih brojeva. Kao takvog, najteže ga je živjeti i ispuniti. To je pragmatičan broj, izvršitelj, sposoban ostvariti najluđe snove. Oni koji imaju 22 na svojoj numerološkoj karti, imaju velik potencijal za uspjeh jer imaju svu intuiciju broja 11, uparenu s utemeljenim i znanstvenim pristupom povezanim s brojem 4 (jer su 2+2=4). 22 je ambiciozan ali discipliniran broj.

To su grandiozni mislioci s kvalitetama povjerenja i vodstva. Nažalost, nisu svi sve osobe ovog broja životnog puta praktične. Iako su sposobne za nešto veliko, mogu se sramiti bježeći daleko od velikih prilika ili pak staviti prevelik pritisak na sebe. U najgorem slučaju, mogu postati diktatorske, neosjetljive, i ohole, ali to je rijetko. Ako imate 22 na svojoj karti, malo popustite i ostvarite svoje neograničene mogućnosti.

Osobe životnog puta 22 su obdarene mnogim unutarnjim snagama. Imaju velike planove, i ideje, a obično i veliko samopouzdanje. Ako žele i spremni su raditi za njihovo ostvarenje, mogu postići veliki uspjeh, prestiž i slavu. Naravno da svatko s ovim životnog puta ne postaje slavan, ali ove osobe mogu shvatiti čak i rano u životu da su u stanju ostvariti mnogo s relativno malo truda. Jedinstvene po tome što imaju veliko razumijevanje, ali i sposobnost primjene znanja na praktičan način, koja čini svrhu njihovog života.

Ovo je moćan životni put, i zbog materijalne koristi koju može donijeti i zbog postizanja većeg dobra za čovječanstvo.

Tarot, astrologija, numerologija