Broj ekspresije 6

Broj ekspresije 6Ako je Vaš broj ekspresije 6, Vi ste puni ljubavi i brige za druge i često stavljate potrebe drugih ljudi ispred sebe. Vi ste odgovorni i pouzdani i volite pravdu i poštenje. Vi ste kreativni u svim područjima života, ali vaši talenti mogu ostati nerazvijeni ili potisnuti kao rezultat Vaše sklonosti da žrtvujete svoje vrijeme i užitak u služenju drugima.
Zbog svog dara za usklađivanje suprotnosti, Vi uspješno spajate proturječnosti. To Vas čini prirodnim savjetnikom i iscjeliteljem, stvarajući mir između suprotstavljenih gledišta, ili unutarnjih sukoba.

Osobe s brojem 6 su izvanredni učitelji, socijalni radnici, psiholozi, umjetnici, dizajneri, vrtlari, cvjećari ili farmeri., ali mogu biti uspješni i u biznisu, osobito u području koje uključuje posao sa ljudima. Broj ekspresije 6 odražava blagu, optimističnu i privrženu prirodu. Venera, koja je vladar ovoga broja, svoje osobine izražava kroz smisao za ljepotu, ljubav prema drugima, umjetnost i sl. Ona osobama rođenim pod tim brojem daje blagu, dobru, mirnu i nježnu narav, čini ih društvenima i romantičnima. Takve osobe su uvijek vedre, emotivne i sklone užiicma. One žive za suradnju i partnerstvo, u njemu se ispunjuju. Baš zbog te težnje za partnerstvom, njihov život se pretvara u potragu za drugom savršenom polovicom.

Ako ne uspiju pronaći prikladnu osobu za vezu, skloni su kraćim i prolaznim avanturama. S lakoćom sklapaju prijateljstva zbog svojeg šarma i privlačne energije kojom isijavaju. Lako se podaju životnim užicima, a nerijetko znaju i pretjerati. Život im je ispunjen druženjima jer su omiljeni u društvu, izlascima, vole udobnost i spremni su brinuti se za druge. Venera im je podarila intuiciju, smisao za umjetnost i naklonost okultizmu.

Najbolje se slažu s osobama pod brojem 9, a ne slažu se previše dobro s osobama broja 4 i 8. Njihove mane su lijenost i neodlučnost, neskromne su i ponekad lakomislene. Osobe broja 6 su pažljivi i požrtvovni prijatelji. Profinjenog su ukusa i imaju visoke standarde. Vole čistoću, red i mir. Vrlo su vezani uz svoj dom koji je najčešće lijepo uređen i odiše harmonijom. Šestice su zavodnici i znaju kako nekoga pridobiti.

U ljubavi oni zahtijevaju puno pažnje i ljubavi i ona im je od iznimne važnosti. Kao broj imena šestica ljude daruje smislom za humor, smislom za estetiku, zabavu. Povoljno utječe na društveni život i okultne sposobnosti.

Tarot, astrologija, numerologija