Broj ekspresije 2

Broj ekspresije 2Ukoliko imate broj ekspresije 2, Vi ste prijateljski nastrojeni i otvoreni, s vrlo razvijenom intuicijom i velikim talentom za rad s drugima. Svoje sposobnosti najbolje izražavate radeći s drugima u partnerstvu, a ne u vodećoj ulozi. Često ne dobivate kredit i priznanje koje zaslužujete, što može biti frustrirajuće.
Ključ vaše osobnosti je osjetljivost, što Vas može učiniti ranjivima i izbaciti iz ravnoteže. Vi ste mnogo više uzrujani u ovim okolnostima nego ljudi iz vašeg okoliša. Zatvoreni, skladni odnosi su bitni za Vašu sreću, a Vi ste odličan partner Vašoj voljenoj osobi.

Dvojka predstavlja objektivnu, emotivnu i promjenjivu prirodu. Mjesec koji je vladar dvojke, daje Vam veliku intuiciju, maštovitost i emotivnost. Osobe broja dva posjeduju ogromnu moć percepcije i razumijevanja drugih ljudi. No, oni su isto tako često nestaloženi jer potpadaju pod utjecaj svojih konstantnih promjena.

Njihovo raspoloženje varira od velikog ushićenja pa sve do depresivnih stanja.
Takve osobe su vezane uz svoj dom i obitelj i puni su brige za druge ljude. Žive za poklanjanje osjećaja, romantiku i svoje prijatelje. Posjeduju umjetničke sklonosti, te ljubav prema prirodi (ponajviše prema moru, rijekama i slapovima).

Njihovi životni putevi puni su uspona i padova što ih često dovodi u nezavidne situacije, te je u njihovim životima sve periodično i zato im je išta teško planirati unaprijed. Zbog velike intuicije, lakše im se prepustiti životu jer im ona pomaže.

Dvojke su nježne strpljive u vrijedne povjerenja osobe, sposobne prilagoditi se bilo kojoj situaciji i svejedno zadržati ljubaznost prema svima.

Takve osobe se najbolje slažu s osobama broja 7, a ne slažu se dobro s osobama broja 8 i 9. Mane su im lakovjernost, sklonost prevelikoj emotivnosti koja može odvesti u depresiju i potaknuti da se zatvore sami u sebe.

Dvojka izražava majčinski princip pa su zato dvojke vrlo dobri roditelji. Zbog sposobnosti da situaciju sagledaju sa svih strana mogu vrlo lako zadržati u bilo kojoj situaciji objektivnost, ali često i neodlučnost. Također lako mijenjaju raspoloženja, nestrpljivi su i na tome bi trebali poraditi. Dvojke trebaju partnerstvo, kroz njega se osjećaju ispunjeno.

Kao broj imena, dvojka povoljno djeluje na odnose sa ženskim rodom, daje ljupkost i umiljatost, te tako privlači pomoć od drugih ljudi. U ljubavi su to osobe koje vole mijenjati ljubavne partnere i za njih je bolje da ne ulaze u brak. Takvu njihovu sklonost može ukrotiti samo jak broj.

Tarot, astrologija, numerologija