Broj ekspresije 11

Broj ekspresije 11Ukoliko je Vaš broj ekspresije 11, Vi posjedujete veliku moć koje niste svjesni. Vi ste nevjerojatno osjetljivi i uvijek ste znali da ste drugačiji. Vi posjedujete most između nesvjesnog i svjesnog. Kako bi našli emocionalni i psihički mir, morate naučiti kontrolirati taj protok energije, da ne padate u emocionalni nemir i napetost.
Osobe s brojem11 su vrlo emotivne. Njihova osjećanja često idu gore-dolje ovisno o tome kakav je trenutačno njihov ljubavni život. Ponekad se osjećate neodlučnim i ranjivim tijekom života, opreznim u dijeljenju svojih emocija i odabiru svojih prijatelje. Morate pronaći Vašu unutarnju snagu koja će Vam pomoći da idete kroz život i učiniti Vas još više svjesnim sebe i drugih.

11 je najnesretniji ili pak vrlo sretan broj u numerologiji. On osobi koja je rođena pod tim brojem donosi probleme u životu i nesretne okolnosti tako da većinu stvari koju napravi ne završi dobro. Prijatelji joj okreću leđa, u ljubavi je varaju, s poslom joj ne ide dobro itd.

Ako je osoba rođena pod sretnom stranom ovoga broja, u životu će joj sve gore navedeno ići upravo suprotno i uspjeh joj je zagarantiran.

Takve su osobe mušičave i imaju hirove i česte promjene raspoloženja, te su često zbunjene i neshvaćene od strane okoline. Inače su ovo vrlo nježne i strpljive osobe, osjećajne su i vjerne, sposobne se prilagoditi bilo kojoj situaciji i ostati drage bilo što da ih zadesi. Lako ih je izbaciti iz takta i veoma su osjetljive pa kada ih netko povrijedi, treba im vremena da pređu preko toga i zaborave na to.

Veoma su maštoviti i vole u mašti boraviti, a djeluju po intuiciji. Ono što najviše karakterizira ovaj broj jesu stvari vezane uz majčinstvo, dom, umjetnost, plodnost, glazbu, poeziju itd.

Njihove mane su prevelika osjećajnost, brze promjene raspoloženja, zatvaranje u sebe. Najbolje se slažu s osobama pod brojem 7, a ne slažu se baš dobro s osobama broja 8 i 9.

Tarot, astrologija, numerologija