Broj ekspresije 1

Broj ekspresije 1Broj ekspresije 1 znači da ste Vi ste prirodni vođa, neovisna, individualna, ambiciozna i hrabra osoba. Također posjedujete sposobnost utjecati na mišljenje onih oko Vas. Budući da broj 1 simbolizira ratnika i nekoga ko je sklon riskiranju, osobe s brojem 1 najčešće su generali, top političari, gospodarstvenici, milijunaši, vjerske vođe, izumitelji i aktivisti. Vi toliko vjerujete sebi i svojim ciljevima, da ponekad i ne možete vidjeti potencijalnu manu ili slabost u svojim planovima. Također, Vi ste vrlo kritični prema drugima, što može otuđiti prijatelje i članove obitelji – morate naučiti kontrolirati tu tendenciju ako želite održavati skladne odnose.

Ovaj broj označava energičnu prirodu i čvrstu volju koja mora biti usmjerena na konkretan cilj. To je Sunčeva energija koja osobi daje samouvjerenu, samopouzdanu, samostalnu i duhovitu prirodu. Osobe koje nose vibracije broja jedan su puni želje za akcijom, isijavanju entuzijazmom, strašću i snagom. Osobe s brojem 1 vrlo često imaju sreće i stvari im idu od ruke, stječu ugled i ostvaruju napredak u društvu. Vrlo često ih možemo naći visoko pozicioniranim i rukovodećim položajima jer posjeduju ogromnu organizacijsku sposobnost i vještinu.

Vole život i u njemu maksimalno uživaju, ambiciozni su, iskorištavaju svaku sekundu njega, no i ljude oko sebe vole činiti sretnima. Te osobe u većini slučajeva u svom životu stječu materijalno i duhovno bogatstvo, te možemo reći da proživljavaju vrlo povoljnu karmu. Kroz život ih najčešće prati dobro zdravlje i vitalnost. Takve osobe se najbolje slažu s osobama rođenim pod brojem 4, a ne slažu se previše dobro s osobama rođenim pod brojem 3. Mane su im te da mogu postati arogantni zbog dobrog položaja u društvu, znaju biti previše dominantni, umišljeni i tvrdoglavi. Konkurenciju teško podnosite i zbog toga često znate imati ispade ljubomore i zajedljivosti. Kako sebe često stavljate u prvi plan i ponašate se egoistično i egocentrično, imate i mnoge neprijatelje.

Ono što je potrebno, jest to da naučite cijeniti druge ljude i ne dopustiti da ih njihove ideje sputavaju. Kao broj imena, jedinica utječe na ostvarenje ciljeva i poslovni napredak, dok u ljubavi označava vjernog partnera koji rijetko kada ima avanture izvan braka ili veze. Muškarci rođeni u ovom broju uvijek vole imati vodstvo u vezi, dok žene s ovim brojem traže romantiku, a potrebu za fizičkim iskazivanjem ljubavi ne taje.

Tarot, astrologija, numerologija