Magija za posao

screen568x568Postoji mnoštvo različitih čarolija koje vam mogu pomoći u potrazi za novim radnim mjestom, promjenom posla, općenito poboljšanja imovinskog stanja. To ne znači da ćete drugi dan dobiti dobitnu kombinaciju na lotu, ali ako postoji radno mjesto stvoreno za vas i vaš talent, magija će naći put do njega. Svemir će se pobrinuti za vas ako mu to dopustite. Ljepota je u tome što zapravo ne morate ništa posebno uraditi, i zapanjujuća je činjenica kako je malo potrebno da dobijete što trebate.

Postoji masa čarolija u kojima morate imati točno određenu viziju o poslu kojeg želite raditi, ali to ne znači (bar ne u mojem slučaju), da će vas to zadovoljiti. Postoji jedna izreka koja jako dobro opisuje ovaj slučaj: “Paziti što želiš, možda ti se to i ostvari.” U većini slučajeva ako joj dopustite, magija nađe rješenje koje je za vas bolje nego rješenje koje mislite da trebate. Ne očajavajte i ne odustajte ako vam ne uspije iz prvog pokušaja. Možda vama bolje odgovara neki drugi način. Ovdje ću navesti nekoliko čarolija. Bitno je da primijenite onaj koji vas u ničem ne sputava i koji vam u potpunosti odgovara. Kod izvođenja rituala jako je bitno da se ugodno i opušteno osjećate.

194117730_1376054256Iako ritual izvedete savršeno ponekad ne uspijeva. Razlog tome može biti što svojoj potrebi pristupate previše sebično. Zapamtite da u magiji ono što šaljete i dobivate natrag. Ako je vaš zahtjev sebičan možda se nađete na takvom radnom mjestu i sl. U magiji postoji zakon: „Sve se vraća trostruko.“ Bilo dobro ili loše. Imajte to na umu. Stoga u vrijeme kad izvodite čaroliju, napravite isto za nekog bližnjeg. Uvijek nastojite nešto novca davati u humanitarne svrhe, karitas, udrugu za zaštitu prirode ili u azil za životinje. Odaberite sami.

Ritual se sastoji od:

– izrade svijeća,
– pročišćavanja prostora na kojem izvodite ritual,
– čarolije zaštite od nepoželjnih duhova i energija,
– uzemljenja,
– prizivanje elemenata,
– izvođenja čarolije,
– zahvale,
– otpuštanje elemenata.

Izrada svijeća

– dvije svijeće zelene boje (obojene i s unutarnje strane)
– lončić i žlica
– fitilj za svijeće, debeli konac ili tanko uže
– plastična čaša (od jogurta ili sl.)
– čačkalice
– sol
– bilje koje se u magiji koristi za prizivanje novca, posla, blagostanja: mahovina, kamilica, sitno sjeckana kora limuna, cimet (u prahu ili kora u manjim komadima), mak (u zrnu), badem, žir, lucerka, angelika, šumska jagoda (list, cvijet), čempres (list i sjemenke), menta, hrast, kopar, ginseng, mažuran, bosiljak, bergamot, kamelija, klinčić, lan, ginger, mandragora.

Na laganoj vatri otopite svijeće. U vosak dodajte malo soli, bilje sitno isjeckano u maloj količini – ne previše gusto. Promiješajte. Pustite da se malo ohladi. Rasporedite ravnomjerno smjesu u tri plastične čašice. Fitilj pričvrstite na čačkalicu i uronite u sredinu čaše tako da čačkalica drži fitilj. Ostavite da se do kraja ohladi. Čaše odstranite škarama ili istresite. Svijeće su gotove! Jednu iskoristite, a dvije poklonite osobama koje imaju novčanih problema.

Pročišćavanje prostora na kojem izvodite ritual – Izvorsku vodu koja je jedan dan odstajala na otvorenom na mjesečini, pomiješajte sa soli. Tom otopinom poprskajte prostor na kojem ćete raditi.

relax-after-a-long-dayPročišćavanje tijela od energija nakupljenih tijekom dana – Istuširajte se, (i kosu) i zamišljajte da se sva loša energija ispire iz vašeg tijela i odlazi u odvod. Po koži istrljajte malo soli. Ili uzmite kupku također s malo soli, lavandom ili lovorom.

Napravite zaštitu na način koji vam najbolje odgovara. Napravite uzemljenje. U mislima prizovite magične elemente. Kod prizivanja usporedno palite svijeće namjenjene elementima. Sjednite u sredinu. Zemlja zelena – sjever, zrak – žuta – istok, vatra – crvena – jug, voda – plava – zapad.

Podložite svijeću dubokim tanjurom, (jer je moguće da se brzo otopi i da se bilje upali, što bi moglo izazvati jak plamen), tako da budite spremni na istjecanje voska i osigurajte prostor oko i ispod svijeće u slučaju da se jako zapali. Pred sebe stavite novčanice, nakit ili predmete koji vam predstavljaju materijalnu vrijednost. Zamišljajte da novac dolazi k vama. Imajte jasnu predodžbu odakle, kako, pomoću čega, u kojem obliku. Posao. Kakav posao? Što biste željeli raditi? Kako, s kim, gdje? Idite u sitne detalje. Imajte na umu i što možete ponuditi. Izgovarajte mantre, stihove, prizivajte novac, vizualizirajte.

Jednom kad započnete s ritualom, nemojte se više micati, ustajati, neka vam sve potrebno bude pri ruci. Kad završite s prizivanjem novca, zahvalite svemiru. Zamislite da vaša molba odlazi od vas u svemir. Zahvalite elementima na njihovom prisutstvu i blagostanju koje vam daje. Otpustite elemente počevši od zadnjeg prizvanog prema prvom, riječima poput:

los_CUATRO_elementos1Element Voda zahvaljujem ti na tvojem prisutstvu i moćima koje mi daješ. Budi blagoslovljena. (Zamislite da voda otječe, vrača se, odlazi. Oluju koja se stišava. Kišu koja prestaje. Ugasite svijeću.)

Element Vatra zahvaljujem ti na tvom prisustvu i snazi koju mi daješ. Budi blagoslovljena. (Zamislite da se jaka vatra stišava. Ugasite svijeću).

Element Zrak zahvaljujem ti na prisutstvu, na vjernosti i odanosti koju donosiš. Budi blagoslovljen. (Zamislite da se jak vjetar pretvara u slab. Ugasite svijeću).

Element Zemlja zahvaljujem ti na prisutstvu, na blagostanju koje donosiš. Budi blagoslovljena. (Završite uzemljenje. Ugasite svijeću).

Izgovorite:

„Slava budi magičnim elementima. Otpuštam vas. Neka bude volja moja. Neka bude.“

Tarot, astrologija, numerologija