Ljubavna magija

real-lost-love-spellsPrije svega treba napomenuti neke činjenice vezane uz ljubavnu magiju i ljubavne čarolije. Iz različitih izvora pronaći ćete velik broj ljubavnih čarolija za ljubav, strast, privrženost, izgubljenog ljubavnika, pa čak i čarolije za prekidanje veza. Velika većina ljubavnih čarolija spada u kategoriju crne magije iz razloga što podčinjavaju slobodnu volju osoba za koje se izvode. Treba se sjetiti jednog pravila u magiji: „Sve što učiniš vratit će ti se trostruko“, bilo to dobro ili loše. To pravilo jednako je zakonu karme. U suprotnom može se lako dogoditi da vam se voljena osoba i vrati, ali promijenjena i drugačija. Takvo prisilno vračanje može izazvati čitav niz problema, agresivno ponašanje, depresiju, opsesiju i nikad ne donosi iskrenu sreću i zadovoljstvo.

Nadalje, postavlja se pitanje da li je ljubavna čarolija, ljubavna magija dobra ideja? Takva čarolija druge zarobljava protiv njihove slobodne volje. Da li biste željeli da vam se takva radnja vrati trostruko natrag? Ako ste osoba koja je slobodna i želi pronaći partnera, slobodno koristite slijedeću čaroliju, bilo da tražite životnog partnera ili avanturu. Bitno je da cijelo vrijeme kod izvođenja rituala imate svoje namjere na umu i da ih točno definirate. Ako ste među onima koji žele pod svaku cijenu vratiti izgubljenog partnera napravite čaroliju za bolje raspoloženje, umjesto da si dalje štetite, ili da vam se izvedena čarolija odbije u glavu trostrukom jačinom i postane vaša najgora noćna mora.

Svatko traži bezuvjetnu ljubav. Priželjkujemo pronaći nekog tko će nas voljeti kao nitko do sad, priželjkujemo da će biti vjeran, pun razumijevanja i beskrajno odan. Da li će se to ikad dogoditi? Da li je bezuvjetna ljubav moguća? Da li je moguća uz pomoć magije? Da, moguća je, ali ne uz pomoć magije i bacanja magičnih čini. Vi možete biti osoba čija je ljubav bezuvjetna i samim time privlačit ćete osobe istih osobina. Ipak, magija vam može pomoći u otvaranju novih mogućnosti i pokazati vam put za popravak postojećih odnosa, oko pomirbe sa gubitkom voljene osobe, naglašavanja ljepote i drugih želja. Ili vam u život može dovesti savršenu osobu za vas. Međutim većina posla nakon toga je na vama samima. Ljubavna magija može se primjenjivati na nekoliko načina i iz nekoliko razloga:

– kao pomoć kod pronalaska partnera,
– rješavanja problema u komunikaciji sa partnerom,
– rješavanja sukoba i napetih odnosa,
– obnove odnosa
– buđenja zatomljenih osjećaja
– za naglasak privlačnosti, samopouzdanja
– kao pomoć kod pomirbe sa gubitkom voljene osobe
– i eventualno za stvaranje prijateljstava

Čarolija za privlačenje ljubavi, pronalazak partnera

lovespells1Ovo je jedna verzija ljubavne čarolije koja koristi kombinaciju ritualne magije sa svijećom, herbalistike i kristala. Visoko je djelotvorna i prije izvođenja potrebno je dobro proučiti svaki njezin korak, u protivnom može dati negativni rezultat. Također poželjno je raditi posebne meditacije elementa vode i elementa vatre koje upravljaju emocijama, željom i strasti, da bi se ti elementi i njihova svojstva lakše primijenila za vrijeme izvođenja ljubavne magije.

Potrebno:

– crvena svijeća
– igla
– flomaster
– latice crvene ruže
– crvena platnena torbica (komad crvenog platna ili svile –ne šivane!)
– Bilje koje privlači ljubav: mandragora, bosiljak, cedar, cimet – muški afrodizijak, ginger, klinčić, djetelina sa četiri lista (ne više od 4!), damiana – za privlačenje muškog ljubavnika, crvena ruža, frangipani, jasmin, patchouli, jagoda
– eterična ulja: cimet, klinčić, jasmin, ruža, jagoda
– kamenje: ružičasti kvarc, ružičasti kristal

Najbolje izvoditi za vrijeme punog mjeseca ili rastućeg mjeseca u petak, jedan sat nakon zalaska sunca za vrijeme vladavine planeta Venere. U drugim slučajevima bitno je ritual izvoditi za vrijeme rastućeg (približava se vrijeme punog mjeseca), a ne padajućeg mjeseca, kad je energija u porastu. Ne izvoditi ritual neposredno nakon punog mjeseca.

Izvođenje čarolije:

Iglom prethodno opranoj u slanoj vodi po svijeći ispisati riječi: ljubav, ljubavnik, ljubavnica, romanca, strast (ili drugo po vlastitoj želji). Svijeću nakon toga premazati uljem klinčića, jasmina, ruže ili jagode u smjeru od sredine prema gore i od sredine prema dolje. Slijedi blagoslov pripremljene svijeće:

“O biće svijetlosti, yadaću ti dajem. Od sada do vječnosti da služiš mi u vjernosyi s najvećim veseljem. Budi blagoslovljena o svijećo ljubavi. Od voska napravljena i želju mi ispuni. Neka bude.”

candle love spellUpalite svijeću. U pripremljenoj i dobro osiguranoj posudi spalite male količine biljaka koje korespondiraju ritualu. Zamišljajte dolazak ljubavnika/ljubavnice. Imajte na umu kvalitete koje priželjkujete od partnera. Latice ruže rasipajte po prostoru na kojem radite. Uzimajte jednu po jednu i na njoj flomasterom ispisujte riječi poput: ljubav, ljubavnik, partner, sreća, strast, romanca. Svaku ispisanu laticu uzdignite iznad svijeće i zamišljajte da vaša zamolba odlazi u svemir da bi djelovala. Laticu nakon toga spremite u crvenu torbicu koju po završetku rituala, tri puta omotajte crvenim konopcem sa tri čvora da biste je zatvorili. U ruke uzmite ružičasti kvarc ili kristal (poželjan oblik srca) i punite ga energijom na način da zamišljate i osjećate ljubav. Preostalo bilje koje niste spalili stavite u crvenu platnenu vrećicu zajedno sa kristalom i ružinim laticama, zatvorite. Vrećicu spremite na sigurno mjesto i nosite sa sobom u džepu ili torbi. Vrećica će biti visoko nabijena energijom i služi za privlačenje ljubavi. Pripazite da je nitko drugi ne dira.

Ritual završite zahvalom, zatvaranjem kruga, slanjem podignute energije vaših želja u svemir. Ugasite svijeću prstima, nikako ne puhanjem u svijeću! Tokom izvođenja rituala imajte na umu vaše želje i budite sigurni u moć ovog rituala. Kad ste ritual završili zaboravite da ste ga napravili. To je potrebno učiniti iz razloga da se energija koja je poslana u svemir ne bi vračala k vama (ako razmišljate o njoj), nego da izvrši postavljeni zadatak. Nemojte se opterećivati sa rezultatom, ili nestrpljivo isćekivati rezultat, jer bi to imalo negativan učinak na ritual. Vjerujte da hoće i to je dovoljno. Ponavljajte ritual koliko god puta želite tako dugo dok svijeća ne izgori do kraja, a ostatke voska spremite u crvenu platnenu vrećicu zajedno sa ostatkom sastojaka.


Ljubavna kupka

Kupka koja privlači ljubav, naglašava ljepotu i privlačnost. Jednostavna ljubavna magija. Potrebno:

Biljke: iris, hajdučica – stolisnik, ružmarin,verbena
Roza svijeća – za romancu
Crvena svijeća – za strastvenu vezu

Napunite kadu uobičajeno po želji. Upalite svijeću. Sve sastojke stavite u vodu. Uđite u kadu. Vizualizirajte dolazak ljubavnika. Izgovarajte:

“Ljubav neka dođe k meni, romancu/strast Venere zovem k sebi, iris daje svoje moći, dragi/draga moj/a sad će doći. Čuj zov svih sirena, Tvoj stas, ime, pramca nema. Neka bude moja volja i ispuni se želja koja po mojem htjenju biti mora. Neka bude”

Pustite vodu da isteče, zatim izađite iz kade, ugasite svijeću. Udobno se obucite i nastavite sa ritualom kojeg izaberete. Nemojte sušiti kosu fenom, koristiti sapun ili ispirati tijelo.


Ljubavna magija sa slikom

Da biste izveli ovaj ljubavni ritual, potrebna vam je ili slika ili neki drugi predmet osobe, kod koje želite izazvati ljubav prema vama. Oslonite fotografiju ili predmet o podnožje crvene svijeće zapaljene u Venerinom satu. Sa druge strane podnožja svijeće stavite svoju vlastitu sliku. Mislite o onom što želite izazvati, pa svoju sliku malo po malo približavajte fotografiji željene osobe. U tom kruženju, vaša fotografija se ne smije odmicati od svijeće. Kad se obje slike poklope, tada vaše misli moraju biti najjače i najkonkretnije. Želite susret pri kom će doći do uzvraćanja osjećaja i zajedničke sreće. Kada prođe Venerin sat, svijeću ugasite i maknite sa stola. Međutim, poklopljene fotografije ili predmete ostavite zajedno i ne razdvajajte ih sljedeći 24 sata, kako bi djelovanje bilo što snažnije.

Tarot, astrologija, numerologija