Programiranje kristala

programiranje kristalaProgramirani kristal je riznica energije spremljena u kristalu. Uzorak energije može biti bilo koja misao, boja, emocija, zvuk ili bilo koja druga vibracija. Vibracijski uzorak je spremljen u kristalu sve dok ga svjesno, s namjerom ne ispraznimo. Ovdje ćemo navesti jedan način programiranja kristala, a ako vi imate drugačiju metodu koja vam se više sviđa, koristite ju. Za programiranje kristala potrebno je:
– kristal
– jasna namjera – znati što želite programirati da kristal čini
– usmjereno djelovanje – to je usredotočena akcija

Prvi korak – Pročistite svoj kristal (održavanje), tehnikom koja vam najviše odgovara i sjednite sa svojim kristalom kraj svog oltara ili na mjesto gdje nećete biti uznemiravani dok programirate kristal.

Drugi korak – Držite kristal u vašoj dominantnoj ruci (desna za dešnjake, lijeva za lijevake) i smirite svoj um od nepovezanih, uzburkanih misli. Počnite se koncentrirati na namjeru za programiranje vašeg kristala.

crystprogTreći korak – Usredotočite se na namjeru i izgovorite naglas riječi svoje namjere. Na primjer, ako želite programirati kristal da vam donese mir uma, izgovorite “mir uma” i ponavljajte te riječi. I šapat je u redu ako bi normalan ton vašeg glasa privlačio uznemirujuću pažnju drugih.

Četvrti korak – Ponovite verbalno svoju nakanu u vašu nedominantnu ruku, zatim položite nedominantnu ruku na kristal i proslijedite vibracije u kristal.

Peti korak – Nastavite držati kristal i ponavljati svoju namjeru sve dok ne osjetite da su se vibracije potpuno smjestile u kristal. Ako je potrebno, ponovite četvrti korak.

Kada vam intuicija kaže, kada osjetite da je kristal prihvatio vibracije, otvorite ruke i zahvalite kristalu.
Vaš kristal je sada programiran.

Ovu tehniku možete koristiti za sve forme kristala: oble kamenčiće, grumenčiće, kugle, polirane kristale, obelisk, prirodne komade minerala, piramide, geode, klustere (grozdovi), neobrađene, obrađene, nakit.

Brisanje programa iz kristala: jednostavno trljate kristal neko vrijeme i zamolite (tiho ili glasno) za brisanje programa iz kristala.

Tarot, astrologija, numerologija