Kolačići (Cookies)

Web stranice www.tarot-sibila.com koriste tzv. kolačiće (eng. “cookies”) kako bi se korisniku mogla besplatno pružiti usluga s potpunim funkcionalnostima i što kvalitetnijim sadržajem. Kolačići predstavljaju skup podataka koje generira poslužitelj web stranica i koje web preglednik sprema na disk korisnika u obliku male tekstualne datoteke.

Sesijski kolačić postavlja se na računalo korisnika web stranica www.tarot-sibila.com kod njegovog posjeta ovim web stranicama. Sesijski kolačić korisniku omogućuje da se učinkovitije služi web stranicama www.tarot-sibila.com.

Osim toga, web stranice www.tarot-sibila.com prate statističku posjećenost isključivo radi dobivanja nužne informacije o privlačnosti i uspješnosti svojih stranica na tržištu i pritom se koristi usluga treće strane pod nazivom Google Analytics. Detaljne informacije treće strane o ovoj usluzi, kao i o mogućnostima korisnika web stranica www.tarot-sibila.com u vezi s regulacijom kolačića koji su za isto nužni, dostupne su na: https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=hr. Korisnik web stranica www.tarot-sibila.com uvijek može samostalno regulirati primanje kolačića putem postavki svojeg web-preglednika. Skynet telekomunikacije d.o.o. isključuje svaku odgovornost za bilo kakav gubitak funkcionalnosti i/ili kvalitete sadržaja web stranica www.tarot-sibila.com u svim slučajevima odabira regulacije primanja kolačića od strane korisnika.

Korištenjem web stranica www.tarot-sibila.com smatra se da su korisnici u svakom trenutku upoznati i suglasni s ovim uvjetima korištenja, uključujući s odredbama o obradi podataka i mogućnostima u vezi s kolačićima.

 

Tarot, astrologija, numerologija