Zmija ljubav

Slaganje Zmije s drugim znakovima

Zmija ljubavZmaj je idealan partner za Zmiju. Fizički i duhovno ovo dvoje vrlo privlači jedno drugo. Pored Vas on će se pretvoriti u mačkicu koja prede i čita Vam svaku želju s očiju. Dok ga Vaša lepršava neodgovornost ne dovede do ludila.

Zec je zbog svoje blagosti i pažljivosti partner iz snova za Zmiju. Lijep, kultivirani dom, stilsko okruženje, uljudni gosti, ovom paru više od toga nije potrebno za sreću. Povremena svađe ipak brzo jenjavaju, jer oboje previše cijene mir.

Konj i Zmija imaju zajednički smisao za humor i romantiku. Ali i potrebu da ih netko hvali i divi im se. U kriznim situacijama trebali bi upravo to pružiti jedno drugome da bi učvrstili vezu. U biti Konj se divi Zmiji, mada je ne razumije u potpunosti. Njegova bahatost Zmiji ide na živce. U ovoj vezi problemi bi se mogli pojaviti zbog mnogobrojnih glupih nesporazuma.

Štakor je pomalo neozbiljan ljubavnik koji voli švrljati, što ljubomornoj Zmiji zadaje glavobolje. Inače su vrlo strastven par.

Svinja će sve učiniti za svoju ljubljenu Zmiju, zbog čega se lako može osjetiti iskorištenom. A Zmija smatra da se ljubav i pažnja podrazumijevaju sami po sebi u jednoj vezi. Dugoročno gledano, teško da će uspjeti.

Pas je u stanju oprostiti Zmiji i deseti po redu flert, bez da ga to imalo omete u bezgraničnom divljenju prema njoj. To je zato što je svjestan da tako fascinantnog partnera neće ponovno sresti u životu. Osim toga cijeni na njoj mudrost i dubokoumnost. I pored svega, njezini flertovi jako bole ovu vjernu životinju.

Pijetao je jedini koji Zmiju može držati pod kontrolom. Kada dobiju čopor djece Zmija neće imati vremena niti pomisliti na nevjeru. Šalu na stranu, na seksualnom planu oboje nalaze potpuno zadovoljstvo jedno u drugom. Početak veze im je strastven i pomalo buran, ali s vremenom oboje mogu puno naučiti jedno od drugog.

Dobar, stari Bivol brzo podliježe Zmijinim čarima, no misli da ju može zadržati napornim radom, dok ona ima sasvim nešto drugo na umu. Kada bi mogla biti uzorna domaćica, Bivol bi joj pružio sigurnost koja joj je toliko potrebna. Možda je bolje da poslovno surađuju.

Koza i Zmija, oboje ne vole propuštati uzbudljive avanture kad im se nude. To baš i nije najbolja osnova za stabilan brak. No ako imaju novca u izobilju, pošto oboje ne vole raditi, i ako dovoljno cijene jedno drugo mogu voditi miran i kreativan zajednički život.

Isto vrijedi i za vezu Zmija/Majmun. U ljubavi se dobro slažu, ali se oboje vrlo brzo počnu dosađivati i traže promjenu.

Tigar nema osobitog smisla za rafiniranu umjetnost Zmijinog zavođenja. On voli da stvari budu direktne i strastvene. Ako i završe skupa, to bi bilo poput stepskog požara, brzo  vrelo. Usudi li se Zmija prevariti ponosnog Tigra, stvari bi mogle završiti tragično.

Dvije Zmije skupa imaju male izglede za uspjeh. Oboje su previše ljubomorni, a premalo vjerni. Beskrajna borba. Ali na prvi pogled odmah privlače jedno drugo.

Kako osvojiti Zmiju

Žena-Zmija

Da biste osvojili ovu božicu među ženama trebate imati istančan osjećaj za taktičnost, šarm, inteligenciju, briljantnost, eleganciju, dobro držanje i općenito biti čovjek kojeg se zavoli na prvi pogled. Također Vam ne smije nedostajati razoružavajuće iskrenosti i otvorenosti kao i humorističnost. Ako uspijete zadovoljiti navedene kriterije za uzvrat dobijate podatnu družicu kojoj ne nedostaje volje i energije za seks. Dakle, otvoreno joj obznanite svoje namjere, naravno na maštovit način. Budite uporni i ustrajani, udvarajte joj. Bude li Vaš prvi zajednički izlazak za nju nešto posebno i dojmljivo, zacjelo će Vam pružiti priliku da ponovno skupa izađete i pokušate je pridobiti. Kada osjeti da je ona ta koja odlučuje o trenutku i načinu, a Vi taj koji ne odustaje od namjere da je osvoji, zacjelo ćete doživjeti nezaboravno intimno iskustvo. Kad god poželite njezinu strastvenu nježnost ona će se sjetiti prvog izlaska, kada ste je već bili oborili s nogu, samo Vam to nije htjela (niti će ikada) reći i veselo skočiti s Vama u postelju (kuhinjski stol, kadu…).

Da biste uspjeli i zadržati ovaj nevjerojatni Jack-Pot, potrebno je da joj se svidi Vaš dom. Ona je i praktična osoba i razmišlja o budućnosti, u kojoj želi uživati u ugodnom prostoru. Osim toga sposobna je procijeniti nečije karakterne crte na temelju toga kako je uredio i održava svoj stan. Osobine koje su joj pri tom važne su dobar karakter, humorističnost i načitanost. Ovoj dami potrebno je puno dokazivanja Vaše ljubavi prema njoj. Tada će biti nenadmašiva partnerica, osjećajna i nezasitna istovremeno.

Muškarac-Zmija

I muškarac-Zmija slovi kao privlačan i zavodljiv. Vatren i neumoran, u ljubavi povremeno zaboravi svoju urođenu pamet i intelektualnu pronicljivost. Spretna damica tada ga može lako obrlatiti. Pomoću šarma moguće je od ovog filozofskog sanjara napraviti ugodnog partnera, odanog prijatelja i vjernog ljubavnika. On obožava ulogu zavodnika, stoga je poželjno malo se nećkati prije nego mu se podate. On ipak najviše voli svjetske žene.

Je li Vam već palo na pamet da se iza pompoznog nastupa Mister Zmije zapravo krije sramežljivost? Dakle, brinite se za njegovu nježnu dušicu. Muškarac-Zmija tada će s olakšanjem odahnuti. U stvarnosti on s nestrpljenjem čeka Vaš telefonski poziv, iako to nikada neće priznati. Dominantne žene dugoročno ga ne zanimaju, jer se uz njih ne osjeća ugodno. Stari kinezi kažu da su muškarci Zmije nezasitni po pitanju ljubavi i seksa. Imajte to na umu prije nego uđete u vezu s ovim neponovljivim čovjekom.

Tarot, astrologija, numerologija