Utjecaj elemenata na Zmaja

utjecaj elemenata na zmajaZmaj je jedini znak kineskog zodijaka koji je mitska životinja. Stoga ne čudi što mu Kinezi pripisuju nadnaravne sposobnosti. Voli biti u središtu pažnje i sklon je svemu što odstupa od uvriježenih društvenih normi.

Drveni Zmaj (1904, 1964)

Iako Zmajevi po prirodi nisu strpljivi, ovaj Zmaj zna čekati, kada je to potrebno. On je sposoban pokazati svoje skrivene talente u pravom trenutku. A dok čeka na taj trenutak, priprema se za njega.

Vatreni Zmaj (1916, 1976)

Zmajev pogled je dalekosežan. To mu omogućava prepoznati i analizirati problem na vrijeme, tako da može pravovremeno djelovati. Kada jednom odabere put, uspjeh je zajamčen.

 
Zemljani Zmaj (1928, 1988)

Ima jasno definirane moralne i etičke standarde koje je teško zadovoljiti, no on ih neumoljivo slijedi i ulaže svu svoju energiju u ispunjavanje vlastitih principa. Često se zalaže za slabe i nemoćne, čak i kada mu to ne ide u korist.

Metalni Zmaj (1940, 2000)

Ovaj Zmaj stječe mudrost sposobnošću slušanja. Poput drvenog Zmaja, pomalo je povučen i nije mu presudno stavljati se u centar pažnje. Mala, ali učinkovita djela više odgovaraju njegovoj prirodi od velikih i ispraznih. Svoje sposobnosti koristi za važne poduhvate dubokog značaja.

Vodeni Zmaj (1952, 2012)

Kinezi ga zovu “Kišni Zmaj” i on je simbol blagostanja i bogatstva. ovi Zmajevi znaju koliko vrijede i galantno prihvaćaju darove koje im život pruža. Njegov nastup odiše sigurnošću da ga na kraju puta čeka zaslužena nagrada.

Tarot, astrologija, numerologija