Utjecaj elemenata na Tigra

utjecaj elemenata na tigraVećina Tigrova posjeduje urođenu autoritativnost koja ne trpi prigovor. Poput pravih vladara, pripadnici ovog znaka kontroliraju svoj teren i svoje potčinjene. Osobnim zalaganjem, napornim radom i dobrim vezama Tigar će daleko dogurati.

Drveni Tigar (1914, 1974)

Izdržljiv primjerak Tigra, koji uporno slijedi svoje osobne ciljeve. Vanjski korisnici teško ga mogu prozrijeti. Odlučno napušta stvari i ljude koji mu više nisu potrebni. Na taj način stavra dovoljno prostora za nove ljude, nove situacije i osobnu slobodu.

Vatreni Tigar (1926, 1986)

Svojim okretnim nastupom ovaj Tigar lako postiže sve svoje ciljeve. Posjeduje jaku i ambicioznu osobnost i zna obraniti svoje stavove kako riječima tako i djelom. Zbog izraženog vatrenog elementa s lakoćom vodi i motivira sve u svojoj okolini.

Zemljani Tigar (1938, 1998)

Ovaj Tigar cilja visoko. Njegova ambicioznost i odlučnost njegovi su pokretači. Dokle god ima cilj pred očima nije mu teško premostiti svaku prepreku i izdržati svaku teškoću. Na koncu će postići uspjeh, iako će ga to ponekad koštati prijateljstva.

Metalni Tigar (1950, 2010)

Ovom Tigru nije neophodno stalno se dokazivati. On je svjestan svojih sposobnosti, što mu omogućava hodati kroz život puno opuštenije od drugih Tigrova. Kada nauči razumljivo objasniti svoje odluke drugima, život će mu biti puno ugodniji. U protivnom, stalno će se morati boriti protiv otpora iz vlastitih redova.

Vodeni Tigar (1902, 1962)

Najproduhovljeniji od svih Tigrova, no rijetko i s oklijevanjem to otvoreno pokazuje. Za svoja uvjerenja spreman je napustiti siguran teren i prezentirati se javnosti u punom sjaju, ako je to neophodno.

Tarot, astrologija, numerologija