Tigar ljubav

Tigar i ostali znakovi

Tigar ljubavNeobuzdanom i neovisnom Tigru nije lako naći partnera za život. Najbolje šanse ima s podjednako samostalnim Zmajem i lojalnim Psom.

Zmaj i Tigar mogu voditi uzbudljiv život pun zajedničkih i samostalnih uspona i vrhunaca.

Pas je odani obožavatelj Tigrove blistave osobnosti.

Elegantan i samosvjestan Konj također može dugo izdržati s Tigrom, te strpljivo tolerirati njegove ispade. A to sve samo zato što i Tigar Konju dopušta njegovu slobodu.

Briža Svinja također nije loš izbor. I Tigru je ponekad potrebna utjeha, koju mu Svinja može pružiti.

Iako su Tigar i Štakor podjednako strastveni, veze im rijetko traju dugo. To je stoga što Štakor ne ostavlja dojam ozbiljnosti na Tigra. Kada Tigar stremi nekom idealističkom cilju, Štakora interesira samo kako do slijedećeg obroka.

Dva Tigra skupa vrlo su nestalna i teško se mogu dugotrajno složiti. Ono što Tigar nema, suosjećanje, očekuje od svog partnera, a drugi Tigar mu to ne može pružiti.

U vezi Tigra i Bivola baš i nema harmonije. Ni jedan ni drugi ne mogu se uživjeti u osjećaje i potrebe drugoga.

Profinjena erotičnost Zeca, Tigru je vrlo privlačna, no kako Zec čini malo kako bi zadržao svoj veliki ulov, veza nema budućnosti.

Zmija teško podnosi Tigrove iznenadne strastvene napade. Tigar ne želi biti “upecan” od strane Zmije.

Koze i Tigrovi dobro se slažu, jer oboje vole uživati u životu i to punim plućima. No većinom su to samo kratke avanture iz kojih oboje izlaze tiho i bez kajanja.

Problem u vezi s Pijetlom je rastrošnost oba znaka. No ponekad to može značiti vezu u kojoj su oboje siromašni, ali sretni.

Majmun lako može zavesti Tigra, no to nije dovoljno za vezu, jer im nedostaje zajedništvo, a k tome Tigar ne voli kada ga vuku za nos.

Kako osvojiti Tigra

Kako postoje razlike u funkcioniranju muškaraca i žena tako postoje razlike i u metodama zavođenja.

Žena Tigar

Ona je sve drugo samo ne mila, nevina, djevojčica. Ona je racionalna, emancipirana, samopouzdana i suverena super-žena, koja i bez muškarca može voditi kvalitetan i aktivan život. Iako se čini nemoguće približiti joj se, to je ipak moguće onome koji to stvarno želi. Možda nije najpogodnije tražiti je na Jet-Setterskim mjestima, ali na placu, kirbaju, narodnim feštama i ostalim zabavnim mjestima punim zabavnih ljudi lako ćete je pronaći. A kada ste je primijetili brzo u akciju. Ona voli da je se osvoji kvalitetnom osobnošću, unutarnjim sjajem, šarmom i humorom.

No, oprez. Nemojte je previše naganjati! Ipak je ona lovac po prirodi. I navikla je stalno biti okružena obožavateljima koji pljšću svakom njezinom pokretu. Ona cijeni otvorenost, rafiniranost i avanturističi duh. Morat ćete biti vrlo domišljati da bi je osvojili. Njoj imponira partner koji je pobjednik, vrhunski govornik, brilijantan kreativac. Ako zadovoljavate sve kriterije, a pri tom ste privlačan, dat će Vam šansu za preživljavanje. No uvijek je ona lovac, a Vi lovina.

Muškarac-Tigar

Kada bi se birao pobjednik među muškim pripadnicima svih znakova kineskog zodijaka, to bi zacjelo bio Tigar. On je dinamičan, impulzivan, hrabar i na zazire od rizika. No jeste li potpuno sigurni da je tako? Nije li on zapravo sanjar, koji mašta o svim avanturama koje bi mogao iskusiti uz pravu ženu, odabranicu svoga srca?

Ako mislite da ste Vi ta žena, lako ćete ga naći na raznim mjestima koja privlače avanturiste. On voli uzbuđenja i u privatnom životu, kao i u svemu ostalom. Ako ga žena koja mu se sviđa zamoli za pomoć, ili treba zaštitu ili neku hitnu i važnu uslugu, može biti sigurna da ga je upecala. A kada ste jednom upecali ovu kraljevsku, ponosnu zvijer, čvrsto je držite zabavnim pričama, maženjem i udovoljavanjem, šarmom, stilom, povjerenjem i povjerljivošću.

No pustite ga s lanca kada god to poželi. Budite sigurni da će se vratiti. Uvijek će se ponovno vraćati, jer on je lovac koji nikada do kraja neće ispustiti svoj plijen, u ovom slučaju Vas. Ako ga veseli Vaše društvo i Vaša zanimljiva osobnost, vraćat će Vam se redovito do kraja života. Razveselite ga malim iznenađenjima, pružite mu raznovrsnost u ljubavnim igrama. To je sve što je tražio cijelog svog života.

Tarot, astrologija, numerologija