Utjecaj elemenata na Svinju

utjecaj elemenata na svinjuUdoban dom vrlo je važan osobama rođenim u ovom znaku. Stoga se uvijek trude da se svi osjećaju ugodno u njihovom domu. Također su nepokolebljivi optimisti i uvijek gledaju pozitivno na svijet i život, čak kada izvana izgleda posve suprotno.

Drvena Svinja (1935, 1995)

Drvena Svinja voli biti na putu, poglavito zbog širenja vlastitog horizonta i pomaganja drugim ljudima. Rado započinje razgovore i odličan je slušatelj.

Vatrena Svinja (1947, 2007)

Vatrena Svinja ima neograničenu volju da dovrši započeto. Pri tom joj ne smetaju nikakve prepreke, jer zna da će se uložen trud ne samo bogato isplatiti na kraju, već i da je to jedini način da ispuni svoju svrhu.

Zemljana Svinja (1959, 2019)

Potpuno suprotno od drugih pripadnika svog znaka, zemljana Svinja cijeni samoću i povremeno se potpuno povlači kako bi izbjegla svjetovna iskušenja. U tišini ona nalazi put do same sebe. posjeduje odlične organizacijske sposobnosti.

Metalna Svinja (1911, 1971)

Metalna Svinja puno se bolje osjeća na selu nego u gradu, gdje joj se čini da je izgubila doticaj s prirodom. Kao centar oko kojeg se vrti čitava obitelj i obiteljski život, metalna Svinja stalno razmišlja o dobrobiti svojih bližnjih i na simpatičan način ispunjava njihove želje i potrebe.

Vodena Svinja (1923, 1983)

Obitelj i prijatelji vodene Svinje nebrojeno su se puta uvjerili kako ona posjeduje nepogrešiv osjećaj za dobre stvari u životu. Nemojte me pogrešno shvatiti, ova Svinja nije konstantno u potrazi za luksuzom. Zapravo je tako da ona zna cijeniti i prihvatiti i male životne radosti, a ovu sposobnost ulijeva velikodušno i svojim bližnjima.

Tarot, astrologija, numerologija