Svinja zdravlje

Svinja zdravljeLjubazna Svinja jedan je od znakova kineskog zodijaka koji uvijek svoje bližnje stavljaju na prvo mjesto. To je razlog zašto Svinje zanemaruju svoje potrebe i ignoriraju bolesti. K tome još i podcjenjuju ozbiljnost situacije, zbog čega nerijetko nemaju pojma u kakvom su zdravstvenom stanju. Srećom rijetko poboljevaju zbog svoje fizičke konstitucije. Zbog svog Yin vodenog elementa su u stanju iskazati svoj osjećaj nelagode i povući se iz aktivnog života, dok im ne bude bolje.

Stari Kinezi smatrali su Svinju jednim od najpovoljnijih znakova, zbog njezine sposobnosti da iz svake situacije izvuče ono najbolje. Ta osobina im je od pomoći kada se liječe od dugotrajnih i kroničnih bolesti. Čak i kada ozdravljenje još dugo nije na vidiku, oni nalaze način nositi se sa situacijom. Nikada nećete čuti bolesnu Svinju kako se žali da je život nepravedan, već će svojim pozitivnim stavom hrabriti svoje prijatelje, rodbinu i partnera i pomagati im da se bolje nose sa situacijom. Svinja uvijek isponova dokazuje kako vjera uistinu može pomjerati brda. Optimizmom, preciznim planiranjem i bezuvjetnom predanošću prkosi malim, kao i velikim boljkama.

Većina Svinja je visoko stručna po svim pitanjima vezanim za domaćinske poslove. Stoga se podrazumijeva da ishrana igra veliku ulogu u njihovoj svakodnevici. S jedne strane ulažu veliki trud učiniti svoj dom što udobnijim, a s druge ulažu podjednako toliko truda u pripremanje kompliciranih specijaliteta da bi ugostili svoje bližnje i drage ljude. Optički dojam im je važniji od hranjivih sastojaka, ali takva im je priroda i ne mogu si pomoći po tom pitanju.

Iza ležernosti koju će Vam predstaviti u vlastita četiri zida stoji brižljivo planiranje. U kuhinji Svinje koju oduševljava kuhanje uvijek možete naći neki neobičan kuhinjski aparat, egzotičan začin ili prekrasno dizajnersko posuđe, jer je Svinji podjednako važan način pripreme, kao i način prezentacije pripremljene hrane. Pri nabavci potrebnih namirnica rijetko će pristati na kompromis, a ako to financije dopuštaju koristit će svježe začinsko bilje, voće i povrće, koje onda s puno ljubavi pretvara u kreativna jela. Predivno je, draga Svinjo, s koliko predanosti se posvećujete svakom obroku, ali trebali biste obratiti pažnju i na hranjivost, a ne samo dekorativnost. Nije zdravo sve što izgleda lijepo.

Tarot, astrologija, numerologija