Svinja i zapadnjačka astrologija

Svinja i zapadnjačka astrologijaSvinja-Ovan

Ova Svinja vrlo je nadarena za umjetnost i to joj godi. Vrlo taktično umije sprovesti svoje fantazije u djelo i pravi je nagažirani umjetnički fanatik.

Svinja-Bik

Ova kombinacija trebala bi naučiti kako uvesti više reda u svoj život. Mlade godine vrlo su joj turbulentne, no to joj ni malo ne smeta.

Svinja-Blizanci

Svinja teži bogatstvu i priznanju, Blizanci su fleksibilni i oprezni. Umijećem i samopouzdanjem ova kombinacija postiže najveći uspjeh.

Svinja-Rak

Moto ove kombinacije glasi: “Ne trebam nikoga, sve mogu sam/a”. I doista je nevjerojatno kako Svinja-Rak može ujutro slikati svoju mrtvu prirodu, popodne popravljati auto i uvečer nastupati kao samostalni zabavljač.

Svinja-Lav

Jednom riječju: komičar. Uvijek spreman na poneku šalu i pošalicu. Nerijetko ćete ga zateći u cirkusu, u odijelu klauna, no gdje god se zatekao uvijek zabavlja ljude koji ga okružuju.

Svinja-Djevica

Dobrodušna i spremna pomoći i utješiti. Često iskorištavana, no nikada to ne primijeti, barem ne na vrijeme.

Svinja-Vaga

Svatko se može smatrati sretnikom kada osvoji srce ove osobe, jer ona doslovce čita misli i ispunjava sve želje. No nikada je ne smijete prevariti.

Svinja-Škorpion

Ima vrlo dobar osjećaj za modu i trendove, pa se nerijetko bavi visokom modom.

Svinja-Strijelac

Nije veliki govornik, ali kada nešto kaže, to uvijek ima smisla. Ne podnosi pogreške i nejasnoće. Rado dijeli dobre savjete.

Svinja-Jarac

Ima velike snove, želi biti najbogatiji i najpoznatiji. Krasi ga nevjerojatna ambicioznost i izdržljivost, pomoću kojih se i najluđi snovi daju ostvariti.

Svinja-Vodenjak

Borac. Vodenjak Svinji daje potrebnu motivaciju na poslovnom planu, a prvi rezultati vide se vrlo rano.

Svinja-Ribe

Prvi prioritet je tradicionalnost. Nemojte to brkati sa staromodnošću. Mada neka moderna dostignuća ipak odudaraju od njihovog konzervativnog doma.

Saznajte što krije budućnost za vas!

Nazovite nas!


Zatvori
Podijelite ili lajkajte nas na Facebooku?
Pošaljite nam poruku u Inbox i poklonit ćemo Vam pozitivnu energiju uz mali ritual.