Štakor i zapadnjačka astrologija

Štakor i zapadnjačka astrologijaŠtakor-Ovan

Najpametniji, najdomišljatiji, najrječitiji od svih Štakora. No zna se prema ljudima odnositi s visoka. Trebalo bi se ponekad suzdržati komentara.

Štakor-Bik

Sretna kombinacija. Pravi umjetnik po svim pitanjima življenja i preživljavanja. Mirna suverenost bika u pravoj mjeri smiruje Štakorovu hiperaktivnost.

Štakor-Blizanac

Domišljatost i uglađenos osnovna su obilježja ovog znaka. To je odlična osnova za izgradnju karijere ili vlastitog posla. No ponekad neodlučnost omete planove.

Štakor-Rak

Ekstrovertirani Štakor daje energiju sramežljivom Raku. Brižni i prijateljski nastrojeni Rak ublažava Štakorovu oštrost i autoritativnost.

Štakor-Lav

Ljubav igra glavnu ulogu u životu ove osobe, a vjernost je prvi prioritet. Nerjetko ostaju vjerni partneru do smrti.

Štakor-Djevica

Ova osoba je poput socijalne ustanove. No ne pretjerujte. Ne morate baš Vi razdvojiti svaku tučnjavu i pomiriti svaku svađu.

Štakor-Vaga

Ambiciozna osoba koja slijedi svoje ciljeve i nerjetko ih postiže. No treba se čuvati precjenjivanju samog sebe, jer to može biti ometajući faktor na putu ka uspjehu.

Štakor-Škorpion

Opsjednutost moći i vlastitom važnosti. Sve je u redu dok je on glavni, ali ne daj Bože da se netko usprotivi ili osporava njegovu veličinu.

Štakor-Strijelac

Ovaj Štakor zna uživati u životu i rado to čini. Može ga se pronaći na svakoj zabavi. teško ga je spustiti na zemlju, jer uživa u svom svijetu mašte.

Štakor-Jarac

Vrlo komplicirana osoba izražene karizme. Bez odgađanja ide direktno na cilj. Tome se čovjek mora diviti. Rođeni poslovni čovjek.

Štakor-Vodenjak

Vrlo osebujna kombinacija. Uzima ono što želi. Kada ima novca veseli se, kada nema nije mu problem.

Štakor-Ribe

Ovaj Štakor žarko želi snažnog i pouzdanog partnera, jer se sam ne osjeća ugodno. Jednom kada nađe svoj put, više ga ništa ne može zaustaviti.

Tarot, astrologija, numerologija