Utjecaj elemenata na Pijetla

utjecaj elemenata na pijetlaPoput Tigra i Pijetao posjeduje prirodni autoritet, koji zna dobro iskoristiti za svoj probitak. Spretnost u poslovanju i ophođenju s novcem olakšava mu postizanje ciljeva. Privatno, blista svojim izgledom i uglađenim manirima.

Drveni Pijetao (1945, 2005)

Ponekad preuranjeno donosi zaključke, no u pravilu ima odlično oko za detalj i točno procjenjuje ljude i situacije. Čvrsto vjeruje u vlastite ideale i preferira život po vlastitim pravilima. Važne odluke donosi tek nakon pomnog razmatranja.

Vatreni Pijetao (1957, 2017)

Poneki vatreni Pijetao pati zbog toga što je odličan vođa, jer često mora donositi odluke koje ga dovode u sukob s drugim ljudima. No uvijek se može pouzdati na svoje bližnje koji takve odluke odobravaju.

Zemljani Pijetao (1909, 1969)

Ovaj neovisni duh ne treba tuđu podršku i zna dobro iskoristiti njezin nedostatak. Unatoč tome uživa u obiteljskim i prijateljskim okupljanjima. U životu može uživati kada zna da je sav posao prije toga obavljen.

Metalni Pijetao (1921, 1981)

On često priželjkuje više slobode kako bi mogao ostvariti svoje ideje. ispod njegove tvrde vanjštine, krije se blaga osoba. Metalni Pijetao često je tako sputan svojim vlastitim pravilima i samodisciplinom da ne može iskoristiti svoje talente.

Vodeni Pijetao (1933, 1993)

Nemojte se ni slučajno suprotstavljati vodenom Pijetlu. Kada je na vlastitom terenu glasno i jasno artikulira svoje stavove. Njegova impozantna pojava samo je maska za njegove duboko skrivene duhovne kvalitete.

Tarot, astrologija, numerologija