Pijetao zdravlje

Pijetao zdravljePonosni Pijetao vodi računa o svom zdravlju, jer je itekako svjestan da su mu tijelo i duh najvrijedniji kapital. Možemo čak reći da je po pitanju zdravlog života vrlo ambiciozan. Bilo da se radi o sportu, zdravoj ishrani ili anti-aging proizvodima, uvijek je o svemu podrobno informiran i zna čak i nformacije koje još nisu dostupne široj javnosti. On je prvi kada treba isprobati neku inovativnu metodu liječenja ili eksperimentalnu operaciju. Svoje bogato znanje na upit rado dijeli s drugima, čak se čini ponosan na to što je sve na njemu isprobano od strane liječnika.

Kada se razboli, Pijetao se nevjerojatno brzo oporavlja. Razlog tomu je njegovo aktivno sudjelovanje u liječenju i savjesno slijeđenje liječnikovih naputaka. On je svjestan da je sam zaslužan za svoje zdravlje, koje se temelji na njegovom stilu života.

Kako Pijetao jako drži do svoje vanjske pojave, nikada si ne dopušta slabost i očaj, čak niti kada je ozbiljno bolestan. Izvana, on uvijek djeluje samopouzdano, sigurno i kao da je dorastao ozbiljnosti situacije. Samo njegovi najbliži smiju znati što se zapravo događa u njegovoj duši. Svjesnost o potrebama vlastitog tijela, Pijetlu je od velike pomoći, kada se radi o ishrani. Na žalost njegova definicija zdrave ishrane ne podudara se nužno sa službenom, tako da povremeno griješi u svojim prehrambenim odlukama. Kada uoči pogrešku, odmah je ispravlja.

Pijetao je u kuhinji pravi virtuoz. Kada za to ima volje, brzo i učinkovito priprema najukusnije obroke. ako nije šef u svojoj kuhinji, onda barem budnim okom nadzire kuhanje svoje bolje polovice i spremno kritizira, kada mu se nešto ne svidi. Kada stekne dojam da mu je način ishrane prioritet, prvo će pročitati sve relevantne knjige, pohađati tečajeve i na koncu se obratiti stručnjaku, kako bi bio siguran, da će odabrati pravu metodu. Kada se odlučio, pomno slijedi plan do zadnjeg slova. A to očekuje i od svojih bližnjih. On nema razumijevanja za one koji ne dijele njegovo oduševljenje. Svi ljudi se međusobno razlikuju i tijekom života isprobaju razne vrste ishrane. Nemojte se slijepo držati jedne metode, dragi Pijetle, već se prilagodite situaciji.

Tarot, astrologija, numerologija