Pijetao ljubav

Slaganje Pijetla s drugim znakovima

Pijetao ljubavPijetao se rado hvali svojim osvajanjima, no to je samo fasada. U dubini duše on je vjeran, ljubomoran i konzervativan obiteljski čovjek.
Po tome se u potpunosti slaže s Bivolom. U toj vezi je sve transparentno, jasno i iskreno. I ne previše strastveno, jer to bi uvrijedilo moralne vrijednosti oba partnera.

Isto tako i s pouzdanom i privrženom Svinjom, u kojoj Pijetao nalazi odličnog slušača i suosjećajnog ljubavnog partnera.

Brak s Psom također je pod dobrom zvijezdom, iako će možda biti prilično trezven i nimalo spektakularan. no zato će barem biti stabilan. No ponekad bi pesimizam Psa mogao živcirati Pijetla.

Najbolja je veza između Zmaja i Pijetla. Ponosno i dostojanstveno kroče kroz život. Vrlo impozantan par.

Pijetao se teško može pomiriti sa Štakorevom površnošću. Osim ako zna dovoljno viceva, kako bi zabavljao Pijetla.

Kapriciozna i nepostojana Koza teško može biti dorasla Pijetlovim moralnim vrijednostima. Bolje je ići odvojeno kroz život.

Pijetao drži da su Zečevi previše raspoloženi, kultivirani i pedantni. Ne mogu naći zajednički jezik.

Tigar (a još više Tigrica) je previše neuračunljiva i beskrupulozna za jednog Pijetla, no ako se sve dobro poklopi moguć je uspjeh ovakve veze.

Vjetropirast i neprdvidiv Majmun pretežek je zalogaj za visokomoralnog Pijetla. Pijetao nema nikad mira, a Majmunu nedostaje sloboda.

Mudra Zmija zna izaći na kraj s maltretiranjima Pijetla. Ona čuva novac i povlači konce iz pozadine, a on joj zahvalno pruža zaštitu za uzvrat.

Konj misli kako je Pijetao previše umišljen. On ne podnosi obožavanje i klanjanje bilo kome, no ako mu Pijetao dopusti određenu količinu slobode, otrpjet će i malo ulizivanja i imati uspješan brak.

A dva Pijetla skupa jednostavno nikako ne mogu izaći na kraj. Znate i sami da svako seljačko dvorište ima samo jednog pijetla.

Kako osvojiti Pijetla

Žena-Pijetao

Najpraktičniji način za pronalaženje žene Pijetla je odlazak na neki socijalpolitički građanski skup ili nešto tomu slično. Ona na takvim mjestima nalazi angažman, pozorne slušatelje i može biti u središtu pažnje. Kada ste se upoznali, pružite joj raznolikost koja joj je potrebna da bi se dobro osjećala. Pokažite interes za njezine hobije, sudjelujte u njima, čak iako se radi o draftingu ili penjanju na litice. Tome dodajte malo ulizivanja, ponešto romantike, malo luksuza i gotov je recept za osvajanje “Pijetlice”. Ukrasite svoj dom, učinite da se osjeća udobno. Ona će tolerirati jednu određenu dozu muške neurednosti, ali u osnovi ona voli čistoću. “Pjetlica” je veselo-bezbrižna, praktično-ekstrovertirana, ophodljivo-samostalna i osjetljivo-pričljiva, stoga joj dopustite pričati. Ona je podrobno informirana o svemu, od velikih problema današnjice, pa sve do nevažnih sitnica i tričarija. Ušuškajte je. Isprva Brahmsom i Beethovenom, a potom toplom dekicom. Kad tamo, gle čuda, pod pokrivačem ni traga suzdržanosti. Ona je doista odlična žena, samo je prvo treba osvojiti.

Muškarac-Pijetao

Ovaj muškarac konstantno pokušava skinuti nekome zvijezde s neba. Da bi zadovoljio svoj ego, potrebne su mu tri stvari: ljepotica pod lijevojm rukom, još jedn pod desnom, te još jedna u blizini, za rezervu. Na to se morate pripremiti. No postoji mogućnost imati ga samo za sebe. Da biste to ostvarili, morate imati spreman smiješak za svaku njegovu “bubicu”. Za njegovu različitost, privlačnost, njegov apetit za “piletinom iz tuđeg kokošinjca”. Kada se zaljubi, Pijetao je strastven, ljubomoran, da čak i vjeran, samo morate igrati njegovu igru. Kada ste ga ulovili, zadržite ga prirodnošću i šarmom. Ulovite ga tako da toga ne bude svjestan, a svoje želje i potrebe uskladite s njegovima. On je sklon vjerovati svemu i svakomu. Započnite razgovor o aktuelnim svjetskim temama, povjesnim događanjima i predviđanjima budućih događanja. On će povjerovati da ste Vi velika čarobnica njegovog života i nježno će Vas, s ljubavlju slijediti.

Tarot, astrologija, numerologija