Pas ljubav

Slaganje Psa s drugim znakovima

Pas ljubavNa Psa se čovjek uvijek može osloniti. To ga u nekim situacijama čini ranjivim. Ni jedan drugi znak nije toliko brižan i pouzdan kao Pas.

Koza nema strpljenja tetošiti Psa kada se on povremeno osjeća loše.

Pas se divi Bivolu, no Bivolu to malo znači. Njmu je potreban temperamentniji partner.

Ni Štakor Psu ne može dugoročno garantirati sreću. Čim nešto krene po zlu Štakor bježi u svoju rupu, dok Pas pokušava popraviti štetu.

No zato je sasvim druga situacija s Tigrom. Kada se Tigar odluči na ozbiljnu vezu, bez problema će hrabriti i razveseljavati Psa.

Konj će na nježan način zadirkivati Psa, ali oni neće imati poteškoća u vezi. Za to previše cijene i poštuju jedno drugo.

Svinja može tako brižno skrbiti za Psa, da se on u njezinom društvu osjeća ugodno. Uz nju Pas uspijeva kontrolirati svoje nagle promjene raspoloženja. A to je najbolja osnova za dobar brak!

Zmaj je previše zaokupiran sam sobom da bi mogao biti dobar partner iskrenom, jednostavnom i dobronamjernom Psu. Zmajevo neprestano rogoborenje s vremenom se preslikava na Psa.

Zec je savršeno sposoban pružiti Psu sigurno utočište u udobnom domu, koje mu je potrebno da bi bio najbolji što može biti.

Pijetao nije dovoljno suosjećajan za labilnog Psa, kojemu treba više nježnosti od tapšanja po ramenu.

Majmun ima tehniku zavođenja, kojoj Pas ne može odoljeti. No upitno je hoće li Pas moći cijeloga života popuštati Majmunovim raspoloženjima.

Zmija je vješta zavodnica, ali s vremenom bi oboje mogli zaključiti da su karakterne razlike prevelike za dugoročnu vezu.

Srećom, na svijetu postoje Psi, vjerni, odani, pouzdani. Nisu nužno rođeni zabavljači, ali nađu li se dva Psa u vezi, uživat će u stabilnosti i toplini svog doma.

Kako osvojiti Psa

Pas-žena

Dame rođene u ovom znaku su vrlo sklone vatrenoj strani života, ako me razumijete. Njihov ledeni šarm, zavodljivost i pikantnost ponekad mogu biti uznemiravajući. Koliko god djelovala ambiciozno i perfektno na poslovnom planu, dama ovog znaka treba puuuuno maženja za jačanje samopouzdanja. Kada joj pružite ono što joj treba, za nju ćete biti kralj! U ženi-Psu ćete naći vjernu suprugu punu ljubavi, predanu majku, savršenu domaćicu i životnu partnericu punu razumijevanja. Tko jednom upozna ovu damu, neće je htjeti pustiti. Izražene osobine su joj izdržljivost, stabilnost, sigurnost. Za to biste je trebali nagraditi, primjerice udobnim stanom, zanimljivim razgovorima, najbolje uz kamin, o prirodi, životinjama, ali i psihološko-filozofskim temama poput visokih ideala i morala. Pri tom je važno uvijek se spomenuti romantičnog početka Vaše veze. I ne zaboravite joj često izjavljivati i dokazivati ljubav.

Pas-muškarac

Kada je pravda u pitanju muškarac Pas je pravi fanatik, koji će snažno voditi i prividno izgubljene bitke. Da biste ga stavili na povodac, morati ćete se aktivno angažirati na nekom od njegovih “križarskih pohoda”. Pođete li s njim na barikade, zaslužit ćete njegovo divljenje i po prvi puta on će Vas svjesno zamijetiti. Da biste prilagodili svoj “plan osvajanja”, morat ćete naučiti razlikovati između dva tipa Psa-muškarca: prvi je avanturist koji se tek vremenom da dresirati, a drugi je vjeran Pas, kojeg odmah treba “vezati na povodac”. Veliki dar kojeg imaju muškarci Psi je da odabranicu svoga srca mogu potpuno prozrijeti. Oni žele ženu koja zna urediti dom, ima razumijevanja, pruža utjehu, brižnost i puno ljubavi. Za uzvrat nudi humorističnost i pouzdanost. Što god on skupljao, poklonite mu to. Usrećite ga kompletom alata. Ili ga navedite da se bavi origamijem. Vodite vesele, izazovne razgovore, da biste ga oslobodili crnih misli. A za kraj ga utješite i ohrabrite. I, da, zakunite se na vječnu ljubav.

Tarot, astrologija, numerologija