Pas i zapadnjačka astrologija

Pas i zapadnjačka astrologijaPas-Ovan

Borac koji nedostatk talenta nadomješta nevjerojatnom ambicioznošću. Snagom svog karaktera i izdržljivošću osvaja svaki cilj.

Pas-Bik

Ponekad će Vam doći da potapšete ovog mračnog Psa po ramenu i utješite ga, no on će se samo obrecnuti:”Ma nemaš ti pojma!”

Pas-Blizanci

Vrlo je požrtvovan. Kombinacija Blizanca koji se lako ophodi s ljudima i vjernog Psa rađa savršenog prijatelja punog razumijevanja, koji bi se dobro snašao u poslu psihologa.

Pas-Rak

Izrazito osjećajna osoba. Dalekodometni senzori uvijek su uključeni i sam nagovještaj grubih riječi tjera ih u pseću kućicu.

Pas-Lav

Ovaj Pas je veseo i zna se braniti. Osobina koja je rijetka među pripadnicima drugih znakova i vrlo vrijedna u današnje vrijeme, kada pravednost i nenasilje nisu na cijeni.

Pas-Djevica

Konzervativna osoba rezervirana prema svemu novome. Urođeno trom, ovaj Pas pokušavat će uvijek izbjeći promjene i štedjeti svoju energiju.

Pas-Vaga

Miroljubiv kućni tip koji voli razmišljati o sebi i svijetu i pri tom filozofirati. Najsretniji je kada se uistinu može skrbiti o nekome.

Pas-Škorpijon

Voli ostavljati dojam tajanstvenosti. Drži druge u uvjeenju da zna nešto više od njih, ali im ne želi otkriti što.

Pas-Strijelac

Vatrena kombinacija. Osoba uvijek spremna na akciju. Vrlo je hrabar i avanturist. Potrebno mu je prostranstvo svijeta. Ne može podnijeti zatvorenost u četiri zida.

Pas-Jarac

Osoba zdravog razuma i jake povezanosti sa Zemljom. Nije spontan, što poneki nepredviđeni događaj lako može pretvoriti u problem.

Pas-Vodenjak

Osoba koja može ostvariti sve što poželi. Materijalno nastrojen, voli skupe stvari. Vrlo je odgovoran i vrijedan.

Pas-Ribe

Osoba s kojom se nevjerojatno lako ophodi. Samo se morate koristiti taktičnim riječima da ga ne biste povrijedili.

Tarot, astrologija, numerologija