Utjecaj elemenata na Majmuna

utjecaj elemenata na majmunaMajmunov budni razum tjera ga da se istovremeno bavi s više različitih projekata. Ponekad djeluje kao da se malo upleo, no na koncu on iz svake situacije izlazi kao pobjednik. A svojom elokventnošću u stanju je uvjeriti i najvećeg skeptika u svoje zamisli.

Drveni Majmun (1944, 2004)

Kada nešto pokušava isplanirati, u stanju je dislocirati se iz situacije i promotriti je nepristrano, izvana. Svojim budnim duhom u stanju je “odvrititi” više scenarija u glavi, prije nego krene u akciju.

Vatreni Majmun (1956, 2016)

Iako na prvi pogled bezbrižno vjetropirast, ovaj Majmun zapravo je jedini na kojeg se čovjek uistinu može osloniti, kada stvari pođu po zlu. Mada je najkaotičniji od svih vrsta majmuna i treba mu puno prostora za manevar, on je uvijek spreman nesebično ponuditi svoju pomoć.

Zemljani Majmun (1908, 1968)

U pravilu ovo su ljudi koji imaju dovoljno samopouzdanja da ne osjećaju potrebu konstantno se gurati u prvi plan. Oni ponekad puste da se stvari odvijaju svojim tokom, pri tom dopuštajući svojoj konkurenciji da također “zabaci udicu”. Kada su sami doma osjećaju se ugodno i u stanju su voditi samostalan život, mada se izvana čini da im život nije moguć bez velike količine drugih ljudi, kojima se u javnosti okružuju.

Metalni Majmun (1920, 1980)

Majmuni s izraženim metalom u svom natalnom horoskopu, pripadaju najmirnijim i najuravnoteženijim Majmunima. Oni se lako prilagođavaju svakoj novonastaloj situaciji i pokazuju konstantu u svom djelovanju. U poslovnom smislu imaju istančan osjećaj za postizanje uspjeha.

Vodeni Majmun (1932, 1992)

Ovo je zasigurno najelegantniji među Majmunima. On je svjestan dojma koji ostavlja na ljude i svoje manire i uljudnost koristi kako bi privukao ljude i uvjerio ih u svoje projekte i svoja uvjerenja. Kada samo malo pripazi na financije, s lakoćom ostvaruje svoje ciljeve i postiže uspjeh.

Tarot, astrologija, numerologija