Majmun ljubav

Slaganje Majmuna s drugim znakovima

Majmun ljubavMajmun je u ljubavi podjednako lepršav kao i u prijateljstvu. Nikada ne možete biti sigurni koliko si mu namjere ozbiljne, jer one to u pravilu nisu. I baš onda kada pomislite da ste ga osvojili, on će odlepršati dalje, u novu avanturu.

Zmaj i Majmun savršena su kombinacija. Zmaj je očaran Majmunom, a Majmun rado dijeli komplimente, što Zmajevu egu nadasve odgovara.

Podjednako savršena ljubav između dva Majmuna. Oboje su humoristični, razigrani, društveni. A što je najvažnije, jedno drugom daju dovoljno slobodnog prostora, što je Majmunima neophodno za sreću.

Kombinacija Majmuna i Svinje je povoljna. Svinja se skrbi za udobnost doma, a Majmun mora jedino pripaziti da Svinja ne uđe u trag njegovim usputnim aferama.

No kombinacija Majmuna i Bivola baš i nije obećavajuća. Tu bi se moglo dogoditi da Majmun ubrzo da petama vjetra, jer Bivol baš i nema smisla za humor, a u krevetu nije osobito strastven i maštovit, za razliku od spontanog Majmuna.

Iako će privlačnost na početku biti vrlo jaka, veza između Majmuna i Zeca nema budućnost. Majmun se najugodnije osjeća kada je u pokretu, dok Zec više voli biti doma i uživati pred kaminom.

U vezi između Majmuna i Pijetla moglo bi se dogoditi da Pijetao ubrzo prekine, zbog nedostatka povjerenja. Majmun prečesto koristi sitne neistine i obožava flert. Pijetlov intelekt je previsok, a da on to ne bi primijetio, pa polako stječe dojam da se ne može pouzdati u Majmuna.

Majmun i Štakor vrhunski su šarmeri. Među njima već na prvi pogled frcaju iskre. No obzirom na karakter, moglo bi se lako dogoditi da već nakon tjedan dana oboma frcaju iskre s nekim drugim.

Majmun i Zmija imaju dosta toga zajedničkog. Oboje su štedljivi, šarmantni i posesivni. No ono što ih isprva spaja lako može postati kamen spoticanja.

Veze između Majmuna i Tigra uglavnom su kratke, strastvene i na sreću završavaju bezbolno, jer su oboje toliko u pokretu, da jednostavno drugi događaji i drugi ljudi potroše vrijeme koje bi oboje mogli uložiti u vezu.

Poput Majmuna i Konj ima vrlo visoko mišljenje o sebi, tako da im ponekad nedostaje ljudske topline, a i vremena jedno za drugo.

Pas i Majmun mogu imati sretan brak. Pas se skrbi i štiti Majmuna, a Majmun unosi dozu humora, tako da se Pas ponekad i sam sebi može nasmijati.

Koze se dobro slažu s Majmunima. U braku bi im najbolje bilo imati puno djece, jer su koze brižni roditelji puni razumijevanja, a Majmuni vole turbulencije i raznovrsnost, čega u domu s puno djece nikada ne nedostaje.

Kako osvojiti Majmuna

Majmun-žena

Njezin život pomalo nalikuje sportskoj areni. Prvo mora odabrati izazov, pa pokazati rezultate da bi dobila željeni aplauz i na koncu uživala u obožavanju mase. Pitate se kao osvojiti ovu superaktivnu, natjecateljski nastrojenu, neovisnu, a pri tom i kultiviranu, umjetnicu i nadasve vatrenu damu? Odgovor je jednostavan. Nikada ne dopustite da zavlada dosada i da se svakodnevica uvuče u vezu. Redovito je oduševljavajte dogodovštinama u grada, avanturama u prirodi i raznim iznenađujućim aktivnostima kod kuće. No najvažnije je imati vlastitu osobnost, kojom ćete je oboriti s nogu. Ona voli domišljatost, otvorenost i iskrenost. Postavite joj intelektualni izazov, no nemojte je učiti i pametovati. Nikada joj nemojte pokloniti dvanaest crvenih ruža. Neka ih bude jedanaest, jer je ona Vaša dvanaesta ruža. U razgovoru uvijek potencirajte intelektualnu stranu, no pri kupnji poklona ipak odaberite nešto romantično. Ona je, naime, sentimentalnija nego se u prvi mah čini. Ova dama je pomalo ekscentrična u ljubavi. Isprva joj treba puno pažnje i ohrabrivanja. Ona je romantična i voli dugu predigru. No ako ste dovoljno nježni i maštoviti, ona može postati nezasitna.

Majmun-muškarac

On je pravi sretnik. Uvijek se dočeka na noge. Zapravo mu nikada nije loše u životu, a pogotovo u ljubavi. On se uvijek na vrijeme pobrine za to. Čak i u najgorim fazama on uspijeva zadržati optimizam i ne shvaćati sebe i probleme zaozbiljno. Ovaj čovjek poznat je kao zabavljač, klaun, komičar, a zahvaljujući otvorenom srcu uvijek je zaljubljen. Da biste ga osvojili apelirajte na njegov zaštitnički instinkt. vrlo rado će biti Vaš junak. No što učiniti da biste i zadržali ovu nevjerojatnu osobu? Prvo se morate riješiti konkurencije, koja je vjerojatno vrlo velika. Ako Vam to uspije, ostaje Vam samo uvjeriti ga da su Vaše namjere časne. Pri tom pomaže prezentirati se kao “savršena žena za čitav život”. U njegovom društvu sigurno Vam nikada neće biti dosadno. Dopustite mu da Vas nauči nečem novom. Ponekad će Vas tražiti iskreno mišljenje, no ne pretjerujte s kritikom, čak i ako je potrebna. On to ne može podnijeti.

Tarot, astrologija, numerologija