Koza u zapadnjačkoj astrologiji

Koza u zapadnjačkoj astrologijiKoza-Ovan

Ovaj čovjek jednostavno blista od pronalazačkog duha i stalno nas ponovno oduševljava svojim otkačenim idejama. No sigurnost je kod njega prvi prioritet. Bez nje ne može u potpunosti razviti svoju kreativnost.

Koza-Bik

Osobe rođene u ovoj kombinaciji znakova pravi su genijalci sa širokim spektrom interesa. No, ponekad je potrebno pogurati i najvećeg genijalca da bi ga se ponukalo na djelovanje.

Koza-Blizanci

Uvijek pomalo pesimistična, ova Koza rijetko je zadovoljna svijetom i sama sobom. Ima visoka očekivanja i teži perfekcionizmu.

Koza-Rak

Osjećajna dušica s bujnom maštom. Čak i u odrasloj dobi vješa žizmicu na kamin na Badnjak i očekuje da će je ujutro iznenaditi poklon.

Koza-Lav

Ova Koza uvijek je u pokretu i brzinom kojom se kreće, mijenjaju se i njezini ciljevi. Kojim putem krenuti za nju ne predstavlja problem, jer se novim situacijama prilagođava poput kameleona.

Koza-Djevica

Ova Koza ima jasno definirane ciljeve i visoka očekivanja. Udobnost u dvoje, fiksno radno vrijeme, ne daj bože akcije, njezina su prva tri prioriteta. No djevičanska Koza je prava diva, a ophođenje s njom nije uvijek jednostavno.

Koza-Vaga

Vragolasto blistavih očiju, kada nešto smjera, ova Koza zna biti prava mala svađalica. U ljubavi je blaga, pa onaj tko osvoji njezino srce zadobija imunitet i neće biti napadan.

Koza-Škorpion

Jedina među Kozama kojoj je lijenost potpuno strana. Promatrajući vrijedne ruke ove radišne Koze svatko se može posramiti. Neumorna je i puno toga postiže.

Koza-Strijelac

Strijelac je pomalo naporan znak za nježnu Kozu. Zadihano pita Koza ispod glasa Strijelca koji joj sjedi na leđima: “Kuda idemo?”, “Vidjet ćeš!”, glasi grubi odgovor.

Koza-Jarac

Hrast među Kozama. Pod utjecajem Jarca, ova Koza posjeduje snagu volje. Vrijedno se probija do vrha, a kada jednom tamo stigne, zacjelo je ništa ne može zbaciti.

Koza-Vodenjak

Individua posebne vrste. Živi ovdje i sada. Sve ostalo ostavlja malo dojma na njega. Važno je samo biti sretan, sada. Istinski filozof.

Koza-Ribe

Nježno osjećajna kombinacija sramežljivosti i zadivljujuće kreativnosti, s kojom se treba pažljivo rukovati. No nikada joj neće nedostajati ljudi punih ljubavi prema njoj.

Saznajte što krije budućnost za vas!

Nazovite nas!


Zatvori
Podijelite ili lajkajte nas na Facebooku?
Pošaljite nam poruku u Inbox i poklonit ćemo Vam pozitivnu energiju uz mali ritual.