Konj ljubav

Slaganje Konja s drugim znakovima

year-of-the-Horse-chinese-zodiac-22234464-500-313Najljepša stvar u životu Konja je ljubav. Neumorno iznova poklanjaju svoje srce i ne daju se obeshrabriti neuspjehom.
Konji ne traže sigurnost već ljubav i strast u svom najizvornijem obliku. Stoga se teško mogu složiti sa Svinjama, koje traže istinsku i duboku povezanost.

Isti slučaj s konzervativnim Pijetlom koji traži vjernost i lojalnost. A Konj na ništa ne pristaje silom.

Štakor ne može bez flerta, a Konju to jako smeta. Iz takvih veza Konj uvijek izlazi povrijeđen.

I veza s Majmunom mu ne godi, jer je isuviše neozbiljna. K tomu oboje previše pozornosti pridaju vanjskom izgledu. To jednostavno ne može biti dobro.

Konji smatraju Bivole pretromim i tvrdoglavim. Oboje žele biti glavni, no Konj će se eventualno pokoriti boljem argumentu, dok Bivol uvijekl želi biti u pravu.

Tigar i Konj mogu imati predivne intimne trenutke, koji mogu potrajati i cijeli život. Brak će biti uspješan, ako oboje budu pokazivali poštovanje jedan prema drugom. Strasti neće nedostajati.

Nakon svih svojih eskapada, Konj će se rado vratiti doma, za postavljen stol, koji mu pruža Zec.

Zmaj
i Konj mogu skinuti i zvijezde s neba, ali samo ako Konj ne omalovažava Zmaja previše.

Konj može imati razumijevanja za potrebu Zmije za povremenim povlačenjem u sebe, no može li ona imati razumijevanja za njegovu potrebu za slobodom?

Najbolje bi bilo spariti se s pripadnikom vlastite vrste, jer oba Konja su opušteni, humoristični, optimistični, tolerantni i dopuštaju jedan drugom prijeko potrebnu slobodu.

U vezi s Kozom vlada harmonija u ljubavi, životna radosti, smijeh i veselje. Što čovjeku više treba?!

I Pas u kombinaciji s Konjem odlično funkcionira. Pas obožava Konja, a Konj mu daje pažnju, sigurnost i ljubav.

Kako osvojiti Konja

Žena-Konj

Žena Konj pomno se brine za svoj imidž dinamične, ponosne, divlje i samostalne žene, stog je nikada ne smijete zaskakati niti obuzdavati. Unatoč tim muškim obilježjima, ona je vrlo ženstvena. Njezin životni cilj je postići uspjeh na više različitih područja. Pomozite joj u izgradnji karijere, izravnajte joj put do uspjeha i do pola ste je osvojili. Kada Vam jednom krene u susret pokažite se kao ravnopravan i kvalitetan partner. Žena Konj vjeruje u ljubav na prvi pogled. Kada je osvojite, nipošto ne smijete iznevjeriti njezino povjerenje.Ona je smiona, ali ne i lakomislena. Bez zadnjih primisli, ona se upustila u vazu s Vama ili iz interesa, ili znatiželje, a možda čak i iz ljubavi. Ova romantična, šarmantna, kulturom oduševljena dama koja je stalno u pokretu, najviše od svega voli domišljatost i kreativnost. Vaš originalno uređen dom, Vašu radnu sobu punu skrivenog značenja, Vaše zelenilo koje okružuje dom. Duhovitim razgovorima, lijepom glazbom, povremenim malim, ali samoinicijativnim poklončićima možete je u potpunosti usrećiti. I dakako, sobom samim, da ne zaboravimo na najvažniji sastojak njezine sreće.

Muškarac-Konj
On je brz i elegantan, šarmantan i zavodljiv. Pri tom je i ambiciozan na svojem putu do uspjeha. Poteškoće i prepreke njemu pretstavljaju izazove, koje on s lakoćom prevladava, na svim životnim poljima, čak i po pitanju ljubavi. Najsigurniji način da mu privučete pozornost je prikazati se kao dama u nevolji. Bilo da Vam je potrebna pomoć ili savjet, on je uvijek spreman pomoći. No ne zaboravite ga pohvaliti, jer on živi od aplauza i konstantnog priznavanja njegovih kvaliteta. On je sve što možete poželjeti, brižan, pouzdan, odličan ljubavnik. Ono što u njega uložite, dobit ćete višestruko nadoknađeno.  Najbolje je tretirati ga kao polu-boga. Pružite mu komfor i uravnoteženu, raznoliku ishranu i vrlo je vjerojatno da će se oduševiti Vama. Tema za razgovor nikada Vam neće nedostajati i puno ćete se smijati u njegovom društvu. Zauzdati ga ne možete, barem ne na standardan način, stoga ga držite uz sebe poezijom i maštom, zaigranošću i ekstravagancijom. Tada će Vam pružiti raznikost u ljubavi. Ako ga uspijete dresirati, još dugo vremena ćete uživati u svom Konju.

Tarot, astrologija, numerologija