Utjecaj elemenata na Bivola

utjecaj elemenata na bivolaPogotovo u poslu možete biti sretni ako imate Bivola na svojoj strani. Ne samo što je dobar u planiranju, on savršeno zna kako sprovesti svoje planove. On odlučno zadržava svoje mišljenje i obavlja svoj posao, a što drugi o tome misle potpuno mu je svejedno.

Drveni (Bivol 1925, 1985)

Drveni element budi kreativni potencijal ovog Bivola. Čak i vrlo komplicirane međuodnose, on shvaća s lakoćom. Njegova rješenja često su pomalo nekonvencionalna, no on ih odlučno sprovodi u djelo.

Vatreni Bivol (1937, 1997)

Zdrava doza realističnosti sprječava ovog Bivola od težnji ka nedostižnim ciljevima. On radije koristi svoje talente na područjima koja mu mogu biti od koristi. Inteligencija mu omogućava iznijeti ideje na svjetlost dana. Mnogi pripadnici ove kombinacije vole putovanja.

Zemljani Bivol (1949, 2009)

Ovaj Bivol nije avanturist ni na kojem području i izbjegava rizik pod svaku cijenu. Voli boraviti na poznatom terenu i to ne samo u geografskom smislu, jer tako svojom snažnom osobnošću najučinkovitije može skrbiti za svoje bližnje.

Metalni Bivol (1901, 1961)

Za razliku od zemljanog Bivola, metalni se usudi kročiti nepoznatim terenom i polako, ali sigurno postiže svoje ciljeve. Teško ga je odvratiti od puta koji je izabrao. Uvijek zadržava cilj pred očima. Rođeni graditelj.

Vodeni Bivol (1913, 1973)

Više voli promatrati nego djelovati, no iako puno toga zna, savjete dijeli isključivo na upit. O svemu ima jasno mišljenje na koje se ne može utjecati izvana. Njegovo vlasništvo i vlasništvo njegove obitelji, njegova su svetinja i on će ih braniti svom svojom snagom.

Tarot, astrologija, numerologija