Gđa Mira, vidovnjakinja i stručnjak za uroke

Već sa 17 godina osjetila sam dar svoje vidovitosti. Više od dvadeset godina bavim se vidovnjaštvom, tarotom, astrologijom i numerologijom. U mističnom svijetu zaista postoje dokazi da vidovnjaci imaju izniman dar promijeniti sudbine mnogih. Pronalaze izgubljene osobe, oplemenjuju vaše duše, spajaju ljubavne parove, pomažu prevladati sve životne prepreke. Pomoću svoga dara vidim u vašu prošlost, sadašnjost i budućnost. Dajem vam konkretne smjernice kako zaobići teži put, gdje i kako upoznati svoju srodnu dušu, koji dani su povoljni za prodaju nekretnina, kako se zaštititi od problema koji vas očekuju, otkrivam vam da li vas partner vara ili gaji duboke osjećaje prema vama i dr. Moje najveće ispunjenje je vaša sreća.

Specijalnost mi je skidanje uroka te otklanjanje čini crne magije. Ukoliko ste duže vrijeme nesretni, imate financijskih teškoća ili vam je ljubav okrenula leđa, postoji velika mogućnost da je netko na vas bacio urok. Godinama susrećem ljude koji nisu niti bili svjesni da za svu nesreću i zlo postoji valjani razlog. Izuzetno sam sretna što mi je viša sila podarila snagu da spriječim takvo zlo.

Nakon tolikih godina iskustva i rada moj uspjeh se izuzetno očitovao. Životna misija mi je pomaganje ljudima, da pronađu svoj put i izlaz iz problema! Jednostavno da pronađu svjetlo na kraju tunela! Na svako pitanje dajem iskren i kvalitetan odgovor. Pomogla sam mnogima vidovitošću i dobrim savjetom pa tako mogu i Vama: ljubav, financije, posao ili karijera, nazovite s povjerenjem. S poštovanjem očekujem Vaš poziv!

 

 

Gđa Mira

Ramadan

Gđa Ana

 


 

 

Tarot, astrologija, numerologija