Gđa Eva, ljubavni tarotolog

Moje ime je Eva, ja sam ljubavni tarotolog i mnogima sam do sada pomogla bilo na materijalnom, poslovnom ili emocionalnom području, ne samo u Hrvatskoj već i van granica Hrvatske.
Stručnjak sam za ljubavni tarot. Ljubav smatram esencijom života jer bez nje nema smisla naš ovozemaljski život. Mnogim parovima sam pomogla da pronađu zajedničku sreću, usamljenima sam pružila utjehu i pokazala im put kako susresti pravu ljubav, posvađanima sam pomogla spojiti prekinute veze, a osobama u braku pokazala kako osnažiti svoju ljubav i prevladati bračne razmirice. Puno vas želi saznati da li vas partner vara. U tome nikad nisam pogriješila. Istina i vjera me vode kada gledam u karte, jer posebno osjećam svaku ljubavnu patnju. Saznajte i da li je vaš potencijalni partner avanturista u ljubavi, želi li samo seks ili je dobar materijal za vezu! Ljubav često zna zaslijepiti ljude i tu vam mogu značajno pomoći kako da na vrijeme spoznate prevaru te ublažite razočaranja i bol. Prenosim vam pozitivnu ljubavnu energiju i uklanjam sve negativne misli iz vašeg tijela i uma.

Bilo koji životni problem, pomoći ću Vam riješiti ga, jer imam sposobnost i znanje kako se riješiti ili se zaštititi od raznih nameta, uroka ili nagaza.
Slobodno mi se obratite ako imate problema, bilo koje vrste (financije, brak, veza, problem djece, problemi na poslu…).

 

 

Gđa Fatima

Gđa Viktorija

Gđa Tea

Gđa Mira

Vidovnjakinja i stručnjak za uroke Taror majstor i numerolog Vidovnjakinja i stručnjak za meditaciju

 


 

 

Tarot, astrologija, numerologija