Siva boja

Siva bojaSiva boja se obično tretira ili kao dosadna ili kao vrlo sofisticirana. Bez obzira što mislite o tome, siva boja sigurno može donijeti lijepe feng shui energije za bilo koji prostor, dok god ju koristite mudro. Siva boje pripada elementu metal. Feng Shui Bagua područja koja najviše koriste energiju sive boje su zapad (kreativnost), sjeverozapad (blagoslov i ljudi od kojih imamo koristi) i sjever (karijera i životni put). U feng shui, svaka boja nosi različitu kvalitetu energije. Ovladavanjem feng shui korištenjem boja, će vam dati snažne alate u stvaranju boljeg okruženja.

Izbjegavajte jake sive boje na istoku i jugoistoku vašeg prostora, jer oba ova područja imaju drvo kao glavni Feng shui element; siva boja kao metalni element, uništava drvo.

Topla, srebrno siva boja može donijeti lijepe, jasne i centrirane energiju u vašu dnevnu sobu ili ured. Izbjegavajte korištenje sive boje u velikim razmjerima izbjegavajte u spavaćoj dobi. U sobi gdje borave djeca također ne treba koristiti previše sive boje.

Sveukupno, sivu boju je najbolje koristiti kao dodatak, jer donosi oštru i jasnu energiju koja može oživjeti bilo koji prostor.

Tarot, astrologija, numerologija