Feng shui vaza bogatstva

vaseVaza bogatstva je vrlo popularan način za očuvanje i umnožavanje obiteljskog imetka. Kinezi je prave na svoj način sa svojim specifičnim simbolima. Potrebno je uzeti vazu od keramike, porculana, zemlje, kristala ili metala, po mogućnosti s uskim grlom, tankim i dugačkim vratom i velikim trbuhom, jer time simbolički novac koji uđe u nju ostaje zarobljen. U tu vazu stavljamo sljedeće:

– 7 različitih kristala ili poludrago kamenje poput – gorskog kristala, jaspisa, lapis lazulija, rozen kvarca, koralja, tirkiza, malahita, ametista, tigrovog oka, citrina (koji ne ide sa gorskim kristalom)…

– Crvenu torbicu prepunu novca u valuti koja se trenutno koristi, po mogućnosti u vrijednosti 988 (kuna ili eura), jer se ovaj broj smatra vrlo sretnim.

– Komad zemlje ili biljku koju smo zatražili (ne ukrali) od “bogataške” obitelji koja se generacijama smatra uspješnom.

– 3 ili 9 kineskih novčića vezanih crvenom trakom (ako se mogu pronaći).

– Ostatak se dopuni sa 5 vrsta plodova biljaka koje se njeguju i koriste u prehrani kao što su – kukuruz, grah, ječam, proso, pšenica, lješnjaci, orasi… Kinezi vjeruju da ovo daje uvijek situ obitelj i sreću u potomstvu.

Vazu možemo, po želji, osim plodova, dopuniti kristalima ili zlatom i drugim nakitom, bilo da je pravi ili bižuterija. Vaza se skloni od znatiželjnih pogleda, najbolje ju je staviti u sektor novca, i ona će dugi niz godina donositi prosperitet i sretne okolnosti čitavoj obitelji.

Tarot, astrologija, numerologija