Feng shui spavaća soba

Red-Wall-Feng-Shui-Bedroom-Painted-DesignSpavaća soba ima najveći utjecaj na vaš Feng Shui. Ona mora biti čista i uredna. Sve nepotrebne stvari treba redovito izbacivati. Ona je tu da nam puni baterije za sljedeći dan. Ako uređena na principima Feng Shui-ja donijet će materijalno blagostanje, dobro zdravlje, dobre međuljudske odnose i harmoniju. Spavaća soba je soba za odmor i relaksaciju. Energija koja dominira u spavaćoj sobi je Yin, što znači da je ne treba aktivirati s previše različitih simbola.

Spavaća soba je mjesto gdje treba da se probudite vitalni, osvježeni i puni energije za novi dan. Oblik spavaće sobe treba biti pravilan (kvadrat ili pravokutnik). U spavaćoj sobi je najvažniji namještaj i krevet. Krevet predstavlja vrata između vanjskog i unutarnjeg svijeta. Svako jutro pospremite krevet, jer jedino tako možete spremni da se suočite s vanjštinom s mnogo samopouzdanja. Krevet ima najveći utjecaj kako se osjećate. Zato je potrebno potrošiti malo više novca na Vaš krevet.

red-and-white-and-black-mod-bedroomMi provodimo jednu trećinu života u krevetu, zato krevet treba biti čvrst za čvrste temelje u životu. Najbitnija je njegova stabilnost. Krevet bi svakako trebao imati uzglavlje zbog podrške, također biti naslonjen na zid. Pronalaženje dobre pozicije kreveta je vještina, jer se moraju uzeti u obzir vrata prozori, ormari i drugi oblici. Pravilno odaberite najprikladniji pravac za spavanje u skladu sa srećom koju želite aktivirati na temelju vašeg Kua broja. Kompasna dikrecija kreveta je određena položajem glave. Nemojte spavati u bračnom krevetu koji ima dva odvojena madraca (stvara razdor). U njoj se odigrava vođenje ljubavi i za nju je najbitnija pozicija.

U spavaćoj sobi na noćnom stoliću radi sretnog braka treba držati simbol dvostruke sreće i par mandarinskih pataka. Na taj način možete pojačati sreću u ljubavi i braku. Možete postaviti predivne slike zaljubljenih, sretnih parova. TV aparati u spavaćoj sobi razdvajaju par. Biljke u spavaćoj sobi uništavaju ljubav. Velika je greška postaviti vodu u spavaću sobu (pretrpjet ćete financijski gubitak). Držanje ogledala naspram kreveta je velika zabrana (pojavljuje se treća osoba u braku).

Tarot, astrologija, numerologija