Kadulja za zaštitu

Kadulja za zaštituPonekad i najsretniji domovi akumuliraju negativne vibracije, te ih je dobro pročistiti barem nekoliko puta godišnje. Tri glavna sastojka za tjeranje negativne energije:

1. suha kadulja – nemojte koristiti štapiće sa umjetnim mirisima

2. svijeća i šibice

3. vatrootporna posuda

Korak 1. Stavite svijeću, vatrootpornu posudu i kadulju na stol. Ostavite ih tako 10-15 minuta i za to vrijeme se smirite i uklonite negativne misli.

Korak 2. Zapaliti svijeću i izgovorite molitvu ili se samo usredotočite na Vašu energiju. Uzmite suhu kadulju i polako zapalite vrh, a zatim lagano mašite u zraku dok vrh tinja.

Korak 3. Držite kadulju iznad vatrootporne posude, kako bi se izbjeglo padanje na pod.

Korak 4. Idite u smjeru kazaljke na satu oko svoje kuće/stana (počnite na ulaznim vratima) i lagano rasterujte dim u zrak. Provedite malo više vremena u kutovima sobe, jer oni imaju tendenciju da akumuliraju negativnu energiju. Otvorite ormare, neha dim uđe i tamo. Ne zaboravite kupaonicu, garažu ili podrum.

Korak # 5. Kada prošli kroz sva područja Vaše kuće/stana, vratite se gdje ste započeli i nježno ugasite kadulju. Odložite posudu, a svijeću možete pustiti da gori za dodatno čišćenje od negativne energije.

Tarot, astrologija, numerologija