Feng shui slana voda za zaštitu

salt-water-cure-2014Slana voda otklanja negativnu energiju iz doma ili ureda. Stvari potrebne za slanu vodu su sljedeće:

– Sol (kamena sol)
– Jedna posuda (staklo, porculan ili metal)
– 6 kineskih novčića (izrađeni od mesinga)
– Voda
– Zaštitna prostirka ili stalak.

Korak 1. Sipajte sol u posudu (3/4 posude)

Korak 2. Stavite 6 kineskih novčića na sol; novci bi trebali biti postavljeni s Yang stranom prema gore (stranu s četiri kineska znaka).

Korak 3. Sipati vodu do vrha posude

Korak 4. Stavite posudu na prostirjku ili stalak i premestite je u područje koje želite.

Korak 5. Posuda sa slanom vodom mora biti otvorena.

Postavite slanu vodu u područje gdje znate da će posuda biti sigurna, što znači da neće biti prevrnuta, premještena ili na neki drugi način mijenjana. Obično je kutak sobe dobro mjesto.

Ako vam se ne sviđa izgled slane vode, postavite posudu iza nekog dekorativnog predmeta, na primjer iza kauča, tv-a ili velike bujne biljke, tako da se ona neće vidjeti.

Budući da slana voda apsorbira i akumulira puno negativne energije, treba je zamijeniti svakih par mjeseci, a u nekim kućama samo jednom ili dva puta godišnje. Tradicionalno, kineska nova godina uvijek je dobro vrijeme za promenu ili postavljanje slane vode.

Ako vidite da voda više ne izgleda svježe, potrebno je zamijeniti. Najbolje je ukloniti cijelu posudu s materijalom, ne čistite novčiće od soli, već uzmite potpuno novu posudu i novčiće.

Tarot, astrologija, numerologija