Feng shui kristalna kugla

light_blue_cateyes_feng_shui_crystal_ballKristalna kugla je obavijena velom okultne energije i misterije. Najčešća vizualna povezanost s kristalnom kuglom je slika vidovnjakinje koja gleda u nju, dok njezin zbunjeni klijent neugodno čeka informacije. Međutim, Feng shui kristalna kugla ne predstavlja onu koja se koristi u magiji. Kristalna kugla ima energiju harmonije i savršenstva zahvaljujući svojem sfernom obliku – koji se smatra superiornim od davnina – kao i kvarcna kristalna svojstva. Visoka kvaliteta jasne kristalne kugle će usidriti energiju svjetla u vrlo skladne, glatke i stalne pokrete. Kristalne kugla svakom prostoru, može donijeti tekuću kvalitetu najsuptilnije iscjeljujuće energije. Njezina energija će smiriti i neutralizirati mnoge negativne emocije.

U Feng Shui kristalne kugle se koriste za unošenje sklada i umirujuće energije za bilo koji prostor. Ako u nečijoj kući postoji negativna atmosfera, kvarcna kristalna kugla će biti postavljena u dnevnoj sobi kako bi umirila negativnu i donijela lijepu energiju. Kristalne kugle se također mogu koristiti u poslovnom okruženju kako bi ubažile kaotičnu, konkurentnu energiju i donijele sklad i produktivnost.

18-crystal-cure-2Kristalna kugla ne mora biti izrađena isključivo od gorskog kvarca. Možete koristiti kugle izrađene od različitih kristala kao na primjer rozenkvarc, citrin, ametist. Crna obsidian kugla će donijeti vrlo jaku, uzemljujuću energiju koja je izvrsna za posao, dok će kugla od rozenkvarca stvoriti blagu umirujuću energiju ljubavi, što je izvrsno za spavaću ili dječju sobu.

Ovisno o Vašim potrebama, možete staviti kristalnu kuglu u području koje treba više sklada, svjetla i svježe energije, ili sljediti uputstva feng shui majstora, koji nam preporučuju da kugle stavimo u sljedeća područja: ljubav i brak (jugozapad), osobni rast i duhovnost (sjeveroistok), djeca i kreativnost (zapad) i srce doma (centar).

SL10084-3crystalballsVrlo često, feng shui kugle dolaze obrađene i s crvenom vrpcom, kao i u različitim veličinama. Ovakve  Feng shui kugle možete objesiti na osunčani prozor, tako ćete gledati lijepu igru svjetla duginih boja u svom domu, što svakako stvara izvrsnu feng shui energiju. Ne morate imati kugle na  svim prozorima, postavite ih na prozoru s najviše sunca. Kugle također možete objesiti na prozoru koji prima Sha Chi energiju, u dugom uskom hodniku s malo ili bez svjetla, u mračnom kutu koji se lako nakuplja ustajalom energijom, u području Vaše kuće s previše kaotične energije, kao što je mali prostor s previše vrata, na primjer. Ne zaboravite da čiste svoje kristalne kugle s vremena na vrijeme; to je vrlo važno u održavanju njihove energetske svježine.

6 kristalnih kugli su popularni feng shui lijek, ali na vrlo čudan način. Energija broja 6 u Feng Shui simbolizira nebesku sreću i pripada pravcu sjeverozapada (nebeski blagoslov), te se smatra da izražava ekspanziju, neograničenu energiju i nebesku sreću. 6 kristalnih kugli možete postaviti u Bagua područje koje regulira element zemlje: jugozapad, sjeveroistok i centar ili u područje koje zemlja hrani: zapad, sjeverozapad, istok i jugoistok.

Tarot, astrologija, numerologija