Feng shui fontane

Feng shui fontaneFontane su vrlo popularni simboli u feng shui, jer donose energiju vode, a voda je drevni feng shui simbol bogatstva i blagostanja. Drugi dobar feng shui razlog za korištenje fontane u zatvorenom prostoru je činjenica da ako fontana radi kako treba, ona će proizvoditi zdrave negativne ione u zraku.

Najbolja Feng Shui Bagua područja za fontane su: istok – Zdravlje i obitelj, jugoistok – Bogatstvo i novac, sjever – Karijera i život. Ali najbolje je da nađete svoj Gua broj i postavite Vašu fontanu prema tome. Ovo su 2 stvari koje trebate imati na umu kada su fontane u pitanju:

1. Nije preporučljivo stavljati fontane u južno područje, jer ono zahtijeva jaku vatru. Ako donesete vodeni element u vatreno područje prostora (jug), stvarate lošu feng shui energiju, jer su voda i vatra sukobljene energije (voda gasi vatru u ciklusu 5 elemenata).

2. Nemojte stavljati fontanu u spavaću sobu, bez obzira ako je po kua broju to područje vode. Voda donosi energiju brige i tuge u spavaću sobu. Dakle fontane u spavaćoj sobi smatraju se za loš feng shui.

Tarot, astrologija, numerologija