Feng shui radna soba

6a00e39336235e88340133f55e3282970bČesto ne možete kontrolirati radni prostor, ali zato možete pravac prema kome ćete biti okrenuti. Postavite stolicu tako da bude okrenuta ka pravcima koji su dobri za vas. Zatim se potrudite da radni stol bude ili u polju karijere ili u polju bogatstva.

Radna soba mora biti pravilnog oblika, da ima dobro osvjetljenje prirodno. Nemojte sjediti naspram rubova, jer vam one uzrokuju bolest i nesreću.

Mali sto je za neambiciozne, a veliki donosi sreću. Stolica treba biti s velikih uzglavljem i rukohvatima. Na zid iz sebe postavite sliku planine (osigurati podršku).

Voda iza vas nije dobra, jer bi vas mogla udaviti. Važno je izbjeći nered (brdo papira na stolu). Kada koristite samo jedan dio prostorije kao radno mjesto trebate odvojiti taj dio prostorije dekorativnim paravanom.

Sto mora biti dovoljno velik za vaše potrebe. Na radni stol treba stavljati predmete koji su usklađeni sa stranama svijeta. Na zapadu držati nešto napravljeno od metala, čekovne knjižice. Na sjeverozapadu stavite dnevnike, planere, rokovnike. Na istoku stavite nešto što je dobro za brzi napredak, nešto što vas podsjeća na vašu želju ili dugoročni cilj. Na jugu nagrade i priznanja ili svjetiljka. Na jugoistoku je položaj za telefon, faks. Na sjeveru biljka. Na sjeveroistoku nešto što će vas motivirati da radite (financijska prognoza). Na jugozapadu slika obitelji.

Tarot, astrologija, numerologija