Crna boja

crna bojaCrna boja podrazumijeva sofisticiranost, snagu, eleganciju i suvremenost. Također je tajanstvena. Crna boja predstavlja element vode. Koristite crnu boju kao pomoć ljudima, u putovanjima, karijeri, vještinama, znanju, u  području Feng shui Bague.

Neka uobičajena svojstva crne boje su: dostojanstvo, sofisticiranost, snaga, status, elegancija, luksuz, bogatstvo, kvaliteta, modernost, ugovaranje, tišina, tajanstvenost. Pogodna je prilikom sklapanja ugovora, a dobra je za opuštanje i introspekciju.

Crna boja je simbol ženske, pasivne yin energije, a smjer je sjever. Crna boja je puna chi energije, ona čuva energiju snage i zaštite. Iako može prenijeti osjećaj težine, ako se koristi u velikim razmjerima, crna je potrebna feng shui boja za uzemljenje za bilo koji dekor. Crna boja predstavlja duboku vodu i sveopću prazninu, ona dodaje dubinu, snagu i definiciju svakom prostoru. Možete je koristiti kako bi ojačali energiju u svakoj prostoriji svog doma, od glavnog ulaza do kuhinje. Mnogi se pitaju, postoje li ograničenja za feng shui uporabu crne boje? Da, postoje. Najbolje ne koristiti crnu boju u bebinoj sobi ili na stropu spavaće sobe.

Crnu boju slobodno koristite u sljedećim feng shui područja BaGua: sjever (voda), istok (drvo) i jugoistočno (drvo). Crna boja u sjevernoj području vašeg prostora može privući odlične mogućnosti za karijeru. Izbjegavajte crnu boju u južnom (vatra) području vašeg prostora, koristite je u umjerenim količinama u dječjim sobama, kao i u glavnom ulazu, kuhinji i blagovaonici.

Budući da crna boja donosi feng shui energiju uzemljenja i stabilnosti, najbolje je koristiti u zatvorenom prostoru na području koje ne bi trebalo biti veći nego razina očiju.

 

 

Tarot, astrologija, numerologija