Feng shui blagovaonica

Feng shui blagovaonicaBlagovaonica treba biti tiha, topla i jednostavna. Veselo mjesto, prostorija za ručavanje, gdje svi mogu opustiti, uživati ​​u hrani i lagano je probavljaju i uživati ​​u konverzaciji. U blagovaonici glavni akcinat je na hrani a okruženje igra pomoćnu ulogu. Hrana koju unosimo ima utjecaj na naše zdravlje. Različite namirnice imaju vlastiti tok energije. Kada jedemo mi unosimo Qi (Chi) energiju hrane koja utječe na naše zdravlje. Zato je vrlo važno da energija u blagovaonici bude povoljna. Mnogo je zdravije jesti sjedeći nego u hodu. Opustite se i sjedite jesti. Nemojte biti napeti i užurbani. Pogodno je da razgovor za stolom bude ugodan i pozitivan.

Sto u blagovaonici se treba nalaziti u središtu. Oko njega se redaju stolice. Sto treba biti okrugli za velika sretna okupljanja. Pravougane stolovi su manje prijateljski. Oni su hijerarhijski. Mnogo je povoljniji paran broj stolica.

Mjesto blagovaonice je pored kuhinje, kako se domaćica ne bi zamarala. Ne ni previše dekoriranja, ne ni previše prozora. Uljepšati je sa slikama mrtve prirode, naslikanim voćem i povrćem. Veliko ogledalo postaviti tako da umnožava hranu na stolu. Najbitnije je da bude čista i laka za održavanje.

Tarot, astrologija, numerologija