Muškarac Vodenjak

 aquarius
Datum: 21 Siječanj – Veljača 19
Dan: Subota
Vladar: Uran, Saturn Kamen: Ametist
Element: Zrak Dio tijela kojim vlada: Gležnjevi i potkoljenice
Kvaliteta: Fiksni znak Moto: JA ZNAM
Boja: Nebo plava, Ljubičasta
Energija: Yang

 

aquariusmanMuškarac Vodenjak je liberalan i neovistan, usredotočen na stvaranje svijeta boljim mjestom za cijelo čovječanstvo. Ovaj veličanstveni pristup može se činiti malo pretjerab kada prvi put upoznate Vodenjaka, ali on je stvarno genij kad je riječ o intelektu i novim idejama. Muškarac Vodenjak je inventivan i originalan s nevjerojatno kreativnim rješenjima. Vodenjak ima dozu ludog znanstvenika u sebi, ali je human, intelektualan i veliki vizionar.

Ljubav, kao i sve drugo, je igra za muškarca Vodenjaka. On će pristupiti vezi zaigrano, otkrivajući svoj šarm u malim, izračunatim dozama. Apsolutna sloboda najbolje radi za partnerstvo s Vodenjakom, što ne znači da svaki Vodenjak nastoji imati otvorenu vezu ili brak. Ovaj vodeni znak jednostavno želi svoj vlastiti prostor i slobodu kretanja, i vrlo rado dijeli svoj zajednički život s pametnim, samostalnim partnerom koji podržava njegovu potrebu za autonomijom. Vodenjak nije emotivan, barem ne očito je tako, njemu je komunikacije najbitnija. On je Vodenjak- nepredvidljiv i inovativan – tako da u spavaćoj sobi možete očekivati puno novih i uzbudljivih užitaka. On se općenito smatra najviše kompatibilan sa Vagom, Blizancima, Strijelcom i Ovnom.

Ovaj gospodin je vrlo zanimljiv što potvrđuje njegov veliki krug prijatelja. Kao neemocionalni intelektualac, Vodenjak je također optimist i romantičan – a to je vjerojatno skup osobina koje ga čine cijenjenim prijateljem.

Kada je u pitanju novac, ovaj čovek upotrebljava logiku, ne emocije. To mu omogućuje pametne investicije. Iako održava stabilnu financijsku situaciju, inovativna priroda dopušta mu da se povremeno upusti u dobro planirani rizik.

Vodenjak voli plavu boju. Odijeva se po poslednjoj modi, ali ne da bi zadivio druge, već samo zato što on tako želi.

Ako Vodenjak može držati svoju kontradiktornu prirodu pod kontrolom i biti fleksibilan sa zaposlenicima, on će postati dobar vođa. Svojom inteligencijom i logičkim gledištem odgovaraju mu zanimanja u mehanici, fotografiji, inženjeringu, obrazovanju i medijima.

Tarot, astrologija, numerologija