Žena Vaga

Datum: 23 Rujan – 23 Listopad
Dan: Petak
Vladar: Venera Kamen: Safir, Opal, Turmalin
Element: Zrak Dio tijela kojim vlada: kralježnica
Kvaliteta: Kardinalni znak Moto: JA BALANSIRAM
Boja: Plava, Roze
Energija: Yang

 

žena vagaŽena Vaga je pravedna i uravnotežena, društvena i ima dar za komunikaciju. Ona je karizmatična, zadivljujuća i lako privlači ljude.

Vaga je znak kojim vlada Venera, a žene Vage traže usklađivanje partnerstva. U ljubavi, Vage traže ravnotežu, savršenog ljubavnik koji će je obasuti papirnim srcima i svježim cvijećem. Vaga Žena je romantična. Ona vjeruje u istinsku ljubav i želi dati svoje srce nekome tko će ga njegovati. Ona uživa biti voljena, i potpuno će se predati njezinom izabraniku. Vodenjak, Blizanci i Ovan su najkompatibilniji partneri za žene Vage.

libragirlŽena Vaga voli mir i ravnotežu u vezi i uvijek će pokušati shvatiti svog partnera kako bi izbjegla svađu i razmirice.

Vage su društvene, te se okružuju s prijateljima i obitelji. Žena Vaga je obično dobra prijateljica s Lavicama i Strijelcima. Vaga voli s prijateljicam ići kupovati odjeću i obuću, jer to nije samo kupovina, to je društveni događaj.

Žena Vaga je divna majka. Ona brine o svojoj djeci i partneru, koji može biti siguran da ga nikada neće omalovažavati u javnosti, i uvijek će mu izgledati najbolje što može. Ali ponekad sve to savršenstvo može biti teško izdržati – ona treba partnera koji će ju odvesti negdje daleko na ludi vikend.

Žena Vaga ima šik ukus i voli biti drugačija od ostalih žena, često nosi lijep, ali neupadljiv nakit koji ima sentimentalnu vrijednost.

Tarot, astrologija, numerologija