Žena Strijelac

Datum: 22 Studeni – 21 Prosinac
Dan: Četvrtak
Vladar: Jupiter Kamen: Tirkiz
Element: Vatra Dio tijela kojim vlada: Bokovi, bedra i mišići
Kvaliteta: Promjenjivi znak Moto: JA FILOZOFIRAM
Boja: Tirkizna Energija: Yang

 

sagittarius-woman01Žena Strijac je vječno radoznala i neprestano znatiželjna. Ovaj znak vlada kućom filozofije, a Strijelac Žena traži istinu u svim okolnostima. Ona istražuje svakog muškarca, ženu i dijete duboko, a teme razgovora mogu biti od politike i znanosti do religije i seksa. Ništa nije izvan granica ili tabu u njezinoj potrazi za odgovorom na sve.

Ona je svestrana i izuzetno šarmantna i uživa u svakom novom doživljaju. Strijelci su obično iskreni i neovisni, što je primamljiva kombinacija mnogim zodijačkim znakovima. Ljubav je jedna od vječnih misterija za žene Strijelce. Ona želi partnera koji je mentalno i fizički jednak s njom, netko tko može objasniti tajnu života i ljubavi prema njoj. Ona je živa vatra, senzualna i bez predrasuda, možda i najerotičnija od svih zodijačkih znakova. Žena Strijelc voli slobodu više od bilo čega, ali ako nađe pravog partnera, ona ostaje vjerna i odana. Ako za partnera ima muškarca Ovna, on je spreman s njom prijeći Himalaje, a muškarac Lav će održati vječnu vatru koja je njoj prijeko potrebna kako joj veza ne bi dosadila.

Strijelac voli društvo prijatelja i partnera s kojima može podijeliti svoju ljubav za istinom i znanjem. Odnosi s njom su često aktivni i duhoviti, puni čudnih i dalekih putovanja – metaforičkih i doslovnih. Ona traži osobe slične sebi, oni koji su intelektualni i avanturisti po prirodi.

sagittariusgirlŽena Strijelac ima čudan osjećaj zabave i ljubavi, neki bi rekli kako je ona luda i živi u svijetu fantazije. Međutim, ako ste ikada poželjeli proširiti Vaše znanje, razgovarajte sa Strijelcom. Međutim, ako razgovor skrene sa znanstvenog na poznate osobe ili TV emisije, žena Strijela bježi. Ako gledate TV sa Strijelicom, spremite se na dokumentarne filmove i znanstveno-političke programe.

Kada je riječ o modi,… Ove žene željne znanja, modnu industriju vide kao nešto što nije vrijedno pominjanja. Nedjelja mode u Milanu ili New Yorku je za budale i glupe ljude – tako misli žena Strijelac. Ona ne mari za modne trendove. Ona je divlja i izgleda dobro u bilo čemu. Prirodne tkanine poput pamuka, vune i lana najviše joj odgovaraju. Radije će kupiti nešto autentično sa svojih putovanja, nego najnovije ekskluzivne haljine. Njezin stil je boemski, jedinstven, ali jednostavan.

Žena Strijelc doslovno mrzi kućne poslove. Njezin san nije ugodna kućica u lijepoj četvrti s bijelom drvenom ogradom. Ograde je plaše. Ono što nju privlači je planinski dom duboko u šumi, ili kuća smještena na rubu s nevjerojatnim pogledom na more, ili drvena koliba u Amazonu, dok god je s onim koga iskreno voli.

Tarot, astrologija, numerologija