Žena Škorpion

Datum: 24 Listopad – 22 Studeni
Dan: Utorak
Vladar: Pluton, Mars
Kamen: Topaz
Element: Voda Dio tijela kojim vlada: genitalije
Kvaliteta: Fiksni znak Moto: JA ŽELIM
Boja: Tamno crvena
Energija: Yin

Basic RGBŽena Škorpion je egzotična i magnetska, ona je kao duboko more, te ovisno o njenom raspoloženju, može biti mirna ili burna. Ona je iznimno intuitivna, i jako zainteresirana u okultno i ezoteriju.

Intenzivno strastvena i iznenađujuće emocionalna, ovaj vodeni znak može biti zagonetka za njihove partnere. Njihove prave osjećaje i namjere ponekad su mutne, skrivene duboko i zaklonjene. Žena Škorpion u ljubavi je primamljiva i tajanstvena, a njezine burne strasti oslobađaju se silinom oluja.

Ona voli duboko i strastveno. Nakon što je sigurna u svog partnera, njezina ljubav će trajati zauvijek, njezin život će se vrtjeti oko te osobe, i ona će biti lojalna do kraja. Škorpion žena preferira muškarce Ovnove ili Djevice, ali najbolje se slaže s Ribama, Rakom i Bikom.

Škorpioni mogu biti ili najbolji prijatelji zauvijek ili najgori neprijatelji. Vjernost je važna Škorpionu, i ako je iynevjerite, ona nikada neće zaboraviti. Ako možete dokazati da ste vrijedni njenog prijateljstva, oni za uzvrat će biti najbolji prijatelj kojeg ste ikada imali.

scorpiogirlŽena Škorpion može uspjeti u gotovo bilo kojem zanimanju ona želi. Ona može biti idealna za posao liječnika ili kirurga, znanstvenika ili vođe, gdje može koristiti svoj oštar um u svom punom potencijalu. Njezina snaga je dovoljna da se nosi kroz teške i zahtjevne situacije lako i bez problema.

Za Škorpion ženu, novac je alat koji se koristi, bilo da je za investiranje  ili potrošnju. Međutim, ona može biti jedna od onih osoba koje skrivaju svoje bogatstvo daleko, ne želeći da itko zna koliko ona ima, ili koliko ona duguje.

Dom i obitelj su svetinja za ženu Škorpiona, i ona će ih braniti i hrabro i odvažno od svega što ona vidi kao napad.

Škorpion Žena voli trendove, dokle god joj odgovaraju, ali nije rob mode. Elegantna i zavodljiva, ona zna što je najbolje za nju i ne boji se pokazati ono što ona ima.

Tarot, astrologija, numerologija