Muškarac Škorpion

Scorpio
Datum: 24 Listopad – 22 Studeni
Dan: Utorak
Vladar: Pluton, Mars
Kamen: Topaz
Element: Voda Dio tijela kojim vlada: genitalije
Kvaliteta: Fiksni znak Moto: JA ŽELIM
Boja: Tamno crvena
Energija: Yin

scorpiomanMuškarac Škorpion je ozbiljan, i nema vremena za nebitne stvari. Čini se da vidi svijet samo u crno-bijeloj boji. Nijanse sive su previše nejasne i ne zanimaju ga. On je nevjerojatno znatiželjan i želi saznati o svima i svemu, ali on obično voli shvatiti ove stvari na svoj način. Njegov istančan osjećaj intuicije mu pomaže razotkriti istinu, a on je majstor koji postavlja pitanja koja su izravna i prodorna.

Iako se Škorpion čovjek može činiti bez emocija, to je sve samo za show. Ispod njegove super-smirenosti izvana, unutar njega prolazi električna struja osjećaja. Kao i svi znakovi vode, on ima mnogo sluha za svoje i tuđe emocije i duboko osjeća. Ne prikazuje svoje osjećaje jer ne voli gubiti kontrolu nad svojim emocijama, barem ne javno.

scorpio01Ljubav Škorpiona je snažna i strastvena, to je katalizator koji mijenja život i pogled na svijet. On je brižan i odan ljubavnik, ali je previše posesivan. Ova posesivnost je samo Škorpionov način izražavanja ljubavi. Iza njegovog eksterijera, Škorpion je osjetljiv i pun ljubavi, ali on će pokazati tu stranu svoje osobnosti samo pravoj partnerici. Škorpioni su obično smatraju najviše kompatibilni s Ribama i Rakom.

Škorpion muškarac ima potrebu biti u kontroli, pa uspijeva sačuvati svoj novac.

Škorpion muškarac će biti odjeven u najnovijem stilu odjeće s odabranim naglaskom na njegov snažan stas i prirodno dobar izgled. Njegov nakit će biti dobro osmišljen – prepoznatljiv, ali ne napadni. Od traperica do smokinga, Škorpion zna kako se odijenuti.

Kada uzmete u obzir njegovu prirodnu senzibilnosti, Škorpion muškarac će biti dobar u području novinarstva, psihologije, psihijatrije, znanstvenih istraživanja i kriminalistike.

Tarot, astrologija, numerologija